Wij zijn per direct op zoek naar een:

Accountmanager B2B
   AV
   Alblasserdam
   Full time
  HBO

Verdien € 500,00!

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar weet je wel een geschikt iemand voor ons?

Laat hem of haar dan solliciteren op de betreffende functie. Als hij of zij wordt aangenomen en de proeftijd doorkomt, krijg je van ons maar liefst € 500,00 beloning.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het zelfstandig binnenhalen van nieuwe AV klanten/projecten.

Je benadert prospects en bent in staat op het juiste niveau binnen te komen bij klanten binnen het MKB, Corporate Business, Overheid en de Zorgsector. Je bent vervolgens vanuit jouw kennis en enthousiasme een goede gesprekspartner. Je bent goed in staat de behoeften te achterhalen en kunt klanten goed adviseren. Tevens volg je de marktontwikkelingen en ben je in staat op basis hiervan contacten te initiëren. Je bent een zelfstandige, succesvolle en ervaren accountmanager in bezit van zowel hunter als farmer eigenschappen. Bij AENC zien we graag ‘ondernemers in loondienst’ met een gezonde drive en oog voor de markt. Je hebt een commerciële instelling, bent oplossings- en resultaatgericht en doet er alles aan om jouw klant te ontzorgen.

Al direct enthousiast? Solliciteer dan meteen

Je bezit de volgende kwaliteiten!

HBO werk- en denkniveau

Talent voor adviseren van klanten en begeleiden van projecten

Affiniteit met IT & Audiovisuele producten

Minimaal 5 jaar ervaring in de sales/buitendienst B2B

Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden

Stressbestendig en probleemoplossend

Zelfstandig maar ook teamplayer

Bereidheid tot het volgen van trainingen en cursussen om kennis van het productportfolio uit te breiden

Beschik jij niet over alle kwaliteiten, maar wel de meeste? Solliciteer toch gewoon

Waarom bij AENC werken?

Wat is onze droom, waar komen wij bij AENC iedere dag ons bed voor uit? Het antwoord is verbinden. Het verbinden van apparaten, systemen en technologieën. Want een prachtig product of fantastische oplossing betekent nog niet zoveel. Pas wanneer onze klanten daarmee meer gebruiksgemak, resultaat en werkplezier kunnen creëren, ontstaat er meerwaarde. Op die manier verbinden we niet alleen apparatuur, maar ook mensen en organisaties. Daar mag men ons voor wakker maken.

Lees meer over onze bedrijfscultuur

Dit kunnen wij jou bieden…

Als jij past binnen ons profiel dan zetten wij daar natuurlijk graag iets tegenover in de vorm van prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Marktconform salaris

en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals auto, telefoon en laptop

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Team van enthousiaste, gedreven collega’s

Waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn.

Opleidingen, intern en extern

Omdat jij bepaalt hoe hoog de lat ligt

Zie jij jezelf wel bij ons werken?

Vul onderstaand formulier in en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar.

  Upload jouw CV als .PDF of .DOCX (max. 4mb) of deel jouw LinkedIn profiel

  Voeg optioneel een motivatie toe

  Binnen 24 werkuur een reactie


  Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij zijn ook op zoek naar

  Technisch Applicatiebeheerder

  In de veelzijdige functie ‘Technisch Applicatiebeheerder’ ken je alle ins en outs van onze in-house developed ERP-software en diverse web-portals. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, biedt support en verzorgt training aan interne en externe gebruikers.

  Technisch medewerker binnendienst

  Als technisch medewerker binnendienst vorm je de schakel tussen de verkoop buitendienst en de uitvoering. Je houdt je bezig met de uitwerking van technische vraagstukken en offertes voor onze klanten en weet hierbij de vertaalslag te maken tussen commercie en techniek.

  ICT Consultant (Full time)

  Als ICT Consultant kom je bij onze klanten op locatie om (periodiek) systeembeheer uit te voeren, storingen te analyseren en te verhelpen maar ook om nieuwe installaties te verzorgen.

  Servicedesk Engineer

  Als servicedesk engineer ben jij het aanspreekpunt voor klanten van AENC ICT Solutions die tegen een IT/ICT vraagstuk aanlopen. Via o.a. telefoon, email en monitoring komen de meldingen binnen. Je bent zeer servicegericht en bent goed in staat om een storing te analyseren aan de hand van de (beknopte) informatie die je krijgt. Je leert snel en kan goed omgaan met onze klanten, van standaard werkplek gebruikers tot hoogopgeleide IT specialisten. Je kan zowel software als hardware issues analyseren en waar mogelijk oplossen of de juiste mensen informeren zodat het incident opgelost kan worden.

  Tweedelijns Servicedesk Engineer

  Als tweedelijns servicedesk engineer houd je je bezig met IT/ICT vraagstukken waar klanten van AENC ICT Solutions tegenaan lopen. Via o.a. telefoon, email en monitoring komen de meldingen binnen, die door de eerstelijns collega’s worden opgepakt. Gecompliceerde problematiek komt bij de tweedelijns support terecht. Je bent goed in staat om een storing te analyseren, zowel softwarematig als hardwarematig. Hardnekkige storingen zoek je graag tot op de bodem uit en je ziet er een uitdaging in om altijd tot een oplossing te komen. Dat je hierdoor af en toe onder (tijds-)druk komt, is voor jou geen probleem. Daarnaast kun je goed omgaan met onze klanten, van standaard werkplek gebruikers tot hoogopgeleide IT specialisten, en sta je in nauw contact met de eerstelijns collega’s.

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!