Accountmanager B2B

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het zelfstandig binnenhalen van nieuwe AV klanten/projecten. Je benadert prospects en bent in staat op het juiste niveau binnen te komen. Je bent vervolgens vanuit jouw kennis en enthousiasme een goede gesprekspartner. Je bent goed in staat de behoeften te achterhalen en kunt klanten goed adviseren. Tevens volg je de marktontwikkelingen en ben je in staat op basis hiervan contacten te initiëren.

Wij zijn AENC

Een totaalleverancier die zich heeft gespecialiseerd in een totaalpakket op audiovisueel gebied, zoals projectoren, smartboards, projectieschermen, touchscreens, audio, narrow casting en het AENC Intelligent Working Concept. Beeld, geluid en informatie kunnen we alles laten doen wat we willen, als we maar over de juiste hard- en software beschikken. Maar vooral ook over de juiste mensen die alles met elkaar kunnen verbinden. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten met onze oplossingen steeds beter, effectiever en prettiger kunnen werken. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een volwassen organisatie met meer dan 100 medewerkers en kantoren in Nederland, België en Zweden.

Wie ben jij?

Een zelfstandige, succesvolle en ervaren accountmanager (minimaal 3 jaar ervaring in de sales/buitendienst B2B) in bezit van zowel hunter als farmer eigenschappen. Bij AENC zien we graag ‘ondernemers in loondienst’ met een gezonde drive en oog voor de markt. Je hebt een commerciële instelling, bent oplossings- en resultaatgericht en doet er alles aan om jouw klant te ontzorgen.

Hebben wij een match?

Wij denken dat de perfecte kandidaat over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een talent voor adviseren van klanten en begeleiden van projecten
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de sales
  • Je hebt affiniteit met IT & Audiovisuele producten
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent stressbestendig, accuraat, zelfstandig en probleemoplossend

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

  • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je solliciteren op deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar pz@aenc.nl t.a.v. mevrouw Irene Florisson.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.