Accountmanager Educatie

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het informeren van bestaande relaties en het zelfstandig binnenhalen van nieuwe klanten/projecten op het gebied van educatie. Voor onze (aanbestedings-)klanten binnen de educatiemarkt ben je vanuit jouw kennis en enthousiasme een goede gesprekspartner. Je bent goed in staat de behoeften te achterhalen en kunt klanten voorzien van een passend advies.

Wie zijn wij?

Onder ons Logo staat “We all need Connection” omdat we geloven in verbinding. Verbinding tussen mensen maar ook tussen devices, systemen en technologieën. AENC biedt innovatieve totaaloplossingen voor zowel de educatie als zakelijke markt, zoals Digitale Receptie, Digital Signage (Narrow Casting), Room & Desk Booking, Visualisatie, Audio, Draadloos presenteren, Collaboration, Interactieve touchscreens, Security as a service, Desktopvirtualisatie, Google G Suite, Chromebooks en Microsoft Oplossingen. Daarnaast leveren wij complete AV oplossingen binnen het onderwijs; oftewel het “AENC Intelligent Education Concept”.

 

Wie ben jij?

Een zelfstandige, ondernemende accountmanager met IT/AV kennis en ervaring of affiniteit met online leeromgeving. Je bent in bezit van zowel hunter als farmer eigenschappen. Bij AENC zien we graag ‘ondernemers in loondienst’ met een gezonde drive en oog voor de markt. Je hebt een commerciële instelling, bent oplossings- en resultaatgericht en doet er alles aan om jouw klant te ontzorgen.

 

Wij denken

  • Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een talent voor adviseren van klanten en begeleiden van projecten
  • Je hebt affiniteit met IT & Audiovisuele producten en online leeromgevingen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent stressbestendig, accuraat, zelfstandig en probleemoplossend

 

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je solliciteren op deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar pz@aenc.nl t.a.v. mevrouw Irene Florisson.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.