AENC wint aanbesteding ICT-Hardware Stichting BOOR Perceel 2

Nieuws

AENC heeft de Europese aanbestedingsopdracht bij Stichting BOOR gewonnen met betrekking tot perceel 2: touchscreens/digitale schoolborden en beamers. Stichting BOOR is een van de grootste onderwijsinstellingen en verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voorgezet onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. In totaal heeft de stichting 78 scholen met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

 Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen belangrijke rol bij Stichting BOOR! Zodoende dat ze, middels de aanbesteding, op zoek waren naar een ervaren leverancier die kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten en service levert. AENC is als één van de drie aanbieders uitgekozen, waarbij de inschrijving van AENC beoordeeld is als beste prijs-kwaliteitsverhouding.

 We hebben onder andere aangetoond dat we beschikken over referentieprojecten, waarbij we minimaal 20 vergelijkbare digiborden binnen 2 weken volledig gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd hebben. Daarnaast is er uitgebreid gekeken naar de samenwerking tussen BOOR en AENC, de klantspecifieke én gebruiksvriendelijke webshop/portal, de dienstverlening en de SLA-contracten van AENC. Dit heeft er mede toe geleidt dat AENC de komende twee jaar, met mogelijk 2 verleningen van 1 jaar, preferred supplier is voor de touchscreens/digiborden én beamers van Stichting BOOR.

 Bas Reijmers, sales manager van AENC is verheugd met het contract: “BOOR is een grote stichting in het onderwijs en is met deze opdracht verantwoordelijk voor de grootste aanbesteding op audiovisueel gebied in de afgelopen jaren! Steeds meer schoolbesturen onderkennen dat AENC, naast alle innovatieve producten, ook service van hoog niveau verleend bij de aanschaf, installatie en onderhoud van hun audiovisuele middelen. We hebben er alle vertrouwen in dat wij deze gunning in de praktijk gaan waarmaken, waarbij we de stichting volledig zullen ontzorgen en er een optimale klantbeleving ontstaat. Dat er voor Stichting BOOR geen reden is om de optionele verlengingen van het contract niet te lichten.”

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!