Onderdeel van het

AENC Intelligent concept

Tijdens uw presentatie schrijven, tekenen, opslaan en mailen via een interactief touchscreen

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Met het Prowise touchscreen geniet u zorgeloos van ‘s werelds beste beeld- en geluidskwaliteit. De gebruikte materialen zijn van het allerhoogste niveau en zorgen samen met de zelfontwikkelde hard- en software voor unieke onderwijs- en presentatiemogelijkheden. Het lage energieverbruik, de revolutionaire prijs en de standaard vijf jaar onsite garantie garanderen een ongeëvenaarde total cost of ownership.

5 jaar garantie

Next business day on-site service

De standaard garantieperiode voor het Prowise touchscreen is vijf jaar en is uit te breiden naar zeven of acht jaar. Tijdens deze periode ontvangt u volledige garantie. Alle onderdelen en arbeidskosten worden vergoed. Prowise bij je langs om alles ‘onsite’ op te lossen.

Nieuw Next business day on-site service

 • Servicemeldingen voor 14.00 uur geregistreerd, worden de volgende werkdag opgelost
 • Reparatie op locatie of een vervangend scherm
 • Volledig kosteloos binnen uw garantietermijn

Beste prijsgarantie

Touchscreen uit topsegment

Het Prowise touchscreen onderscheidt zich niet alleen op het gebied van technische specificaties, kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve oplossingen. Maar ook de baanbrekende prijspositionering. De Prowise-oplossing is voor iedereen betaalbaar. Zonder concessies te doen in kwaliteit, gebruiksgemak of innovatie.

Het Prowise touchscreen is volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door de hoge klanttevredenheid kan Prowise daarnaast werken met grote volumes. Deze voordelen berekenen we door in de prijs van het Prowise touchscreen.

Combineer de scherpe aankoopprijs met het laagste uitvalpercentage in de markt, de unieke volledige vijfjarige onsite garantie en service én het lage energieverbruik en u komt tot een ongeëvenaard cost of ownership.

Beeld

Best mogelijke kijkervaring

Het 4K Ultra HD IPS Panel staat garant voor de best mogelijke kijkervaring. Alleen de allerbeste LG panels worden hiervoor gebruikt. Met een kijkhoek van 178° is de content op het scherm altijd voor iedereen zichtbaar dankzij de IPS-technology en de Anti-glare pro. De geweldige kleurnauwkeurigheid brengt het beeld tot leven. De Prowise pixelgarantie garandeert dat bij defecte pixels het volledige touchscreen vervangen wordt.

Geluid

Haarscherp en helder

De volledig geïntegreerde 2.1 soundbar zorgt voor haarscherp en helder geluid. De twee ingebouwde speakers (voorkant) en subwoofer (achterkant) zijn Dolby Audio gecertificeerd. Zo beschikt u overal in de ruimte, zonder externe geluidsversterkers, altijd over een kwalitatief hoogwaardige geluidskwaliteit.

Microfoon

Wereld aan mogelijkheden

De vier in het Prowise touchscreen verwerkte microfoons brengen een wereld aan mogelijkheden het klaslokaal of de presentatieruimte binnen. Ze herkennen stemmen en personen tot acht meter afstand. Zo haalt u via Skype en vergelijkbare VoIP-pakketten een externe expert uw les of presentatie binnen.

ProWrite Ink

Preciezer dan ooit

Met de twee ergonomische pennen kunnen twee personen gelijktijdig opdrachten op het Prowise touchscreen uitvoeren. De pennen onthouden twee kleuren (voor- en achterkant) en zorgen voor een snelle en realistische schrijfervaring. Door de dunne penpunt in combinatie met geavanceerde touchtechnologie, is de schrijfbeleving nauwkeuriger en sneller dan ooit. ProWrite Ink is compatible met ProNote, Presenter & Windows Ink (Windows 10). Het Prowise touchscreen wordt standaard geleverd met twee pennen.

Prowise Central

Alles binnen handbereik

De functies die u iedere dag nodig heeft, staan direct klaar in de intuïtieve interface. Navigeer binnen een handomdraai naar Presenter, uw browser of een van de Prowise apps: ProNote of Reflect.

Prowise iPro liftsystemen

Voor iedereen toegankelijk

Gebruik het touchscreen op de voor u perfecte hoogte en op de door u gewenste plek. De iPro Toddler en iPro Tilt liften kunnen worden gekanteld u er omheen kunnen lopen, zitten en staan.Nieuw: De iPro liftsystemen zijn GS-gecertificeerd

Prowise pc-modules

Maak van uw touchscreen een computer

De Prowise pc-modules klikt u eenvoudig in het OPS slot. Ze zijn voorzien van een krachtige Intel processor, een Ultra HD grafische kaart en een razendsnelle SSD schijf. De Intel Core i5 pc-module biedt met Intel vPro de mogelijkheid om alle pc-modules op afstand te monitoren, beveiligen, beheren en ondersteunen. Prowise pc-modules zijn als enige ter wereld voorzien van een Geprüft Sicherheits-certificaat.

NFC

Eenvoudig inloggen

Houd de chip tegen het bord om veilig data te verzenden. Log met één beweging in op Central of uw Windows-systeem via NFC en personaliseer uw instellingen via Prowise Central. Switchen tussen klaslokalen en verschillende touchscreens was nog nooit zo eenvoudig.

ENERGY STAR®

Energiezuinig

Het Prowise touchscreen is voorzien van de ENERGY STAR-certificering. Dit geeft aan dat Prowise touchscreens tot de beste in de markt behoren, maar bovendien ook qua bezuiniging op stroomverbruik voorop lopen.

 • Toekomstbestendige materialen
 • Duurzame verpakking
 • Geproduceerd met oog voor milieu, mens en natuur

Verkrijgbaar in de formaten 55”, 65”, 75” en 86” (Bekijk specificaties)

Prowise Touchscreen promo video

5 jaar garantie

Next business day on-site service

De standaard garantieperiode voor het Prowise touchscreen is vijf jaar en is uit te breiden naar zeven of acht jaar. Tijdens deze periode ontvangt u volledige garantie. Alle onderdelen en arbeidskosten worden vergoed. Prowise bij je langs om alles ‘onsite’ op te lossen.

Nieuw: Next business day on-site service

 • Servicemeldingen voor 14.00 uur geregistreerd, worden de volgende werkdag opgelost
 • Reparatie op locatie of een vervangend scherm
 • Volledig kosteloos binnen uw garantietermijn

Beeld

Best mogelijke kijkervaring

Het 4K Ultra HD IPS Panel staat garant voor de best mogelijke kijkervaring. Alleen de allerbeste LG panels worden hiervoor gebruikt.

Met een kijkhoek van 178° is de content op het scherm altijd voor iedereen zichtbaar dankzij de IPS-technology en de Anti-glare pro.

De geweldige kleurnauwkeurigheid brengt je beeld tot leven. De Prowise pixelgarantie garandeert dat bij defecte pixels het volledige touchscreen vervangen wordt.

Geluid

Haarscherp en helder

De volledig geïntegreerde 2.1 soundbar zorgt voor haarscherp en helder geluid. De twee ingebouwde speakers (voorkant) en subwoofer (achterkant) zijn Dolby Audio gecertificeerd.

Zo beschik je overal in de ruimte, zonder externe geluidsversterkers, altijd over een kwalitatief hoogwaardige geluidskwaliteit.

Microfoon

Wereld aan mogelijkheden

De vier in het Prowise Touchscreen verwerkte microfoons brengen een wereld aan mogelijkheden het klaslokaal binnen. Ze herkennen stemmen en personen tot acht meter afstand.

Zo haal je via Skype en vergelijkbare VoIP-pakketten een externe expert je les binnen en kunnen leerlingen via het Touchscreen met hem of haar communiceren.

ProWrite Ink

Preciezer dan ooit

Met de twee ergonomische pennen kunnen twee leerlingen gelijktijdig opdrachten op het Prowise touchscreen uitvoeren. De pennen onthouden twee kleuren (voor- en achterkant) en zorgen voor een snelle en realistische schrijfervaring.

Door de dunne penpunt in combinatie met geavanceerde touchtechnologie, is de schrijfbeleving nauwkeuriger en sneller dan ooit.

ProWrite Ink is compatible met ProNote, Presenter & Windows Ink (Windows 10). Het Prowise touchscreen wordt standaard geleverd met twee pennen. 

Prowise iPro liftsystemen

Voor iedereen toegankelijk

Gebruik het touchscreen op de voor jou perfecte hoogte en op de door jou gewenste plek.

De iPro Toddler en iPro Tilt liften kunnen worden gekanteld zodat leerlingen er omheen kunnen lopen, zitten en staan.

Nieuw: Onze iPro liftsystemen zijn GS-gecertificeerd.

Prowise pc-modules

Maak van je touchscreen een computer

De Prowise pc-modules klik je eenvoudig in het OPS slot. Ze zijn voorzien van een krachtige Intel processor, een Ultra HD grafische kaart en een razendsnelle SSD schijf.

De Intel Core i5 pc-module biedt met Intel vPro de mogelijkheid om alle pc-modules op afstand te monitoren, beveiligen, beheren en ondersteunen.

Prowise pc-modules zijn als enige ter wereld voorzien van een Geprüfte Sicherheit-certificaat.

ENERGY STAR®

Energiezuinig

Het Prowise touchscreen is voorzien van de ENERGY STAR-certificering.

Dit geeft aan dat Prowise touchscreens tot de beste in de markt behoren, maar bovendien ook qua bezuiniging op stroomverbruik voorop lopen.

 • Toekomstbestendige materialen
 • Duurzame verpakking
 • Geproduceerd met oog voor milieu, mens en natuur

Gebruiksgemak

Bruikbaar voor iedereen

Roteer, sleep en zoom in of uit met meerdere gebruikers tegelijkertijd. De 32 (55″ & 65″) en 20 touchpunten geven een hoge betrokkenheid en zorgen bijvoorbeeld voor samenwerking bij het gebruik van de touchtafel-tools in Presenter.

De speciaal op het onderwijs afgestemde afstandsbediening is eenvoudig in gebruik.

De ingebouwde lichtsensoren passen de helderheid van het scherm automatisch aan voor een optimale helderheid.

Waarom kiezen voor een Prowise touchscreen van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Onze keuze als het om uw gebruikersgemak gaat

Wilt u meer informatie over Prowise touchscreens?

Een touchscreen van Prowise biedt u een complete interactieve leeromgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief

Share This