De juiste informatie op het juiste moment. Reserveer eenvoudig en snel een beschikbare ruimte en/of werkplek.

U wilt specifieke informatie delen met uw doelgroep. Wie de volgende in de rij is bijvoorbeeld. Wat er op het menu van het bedrijfsrestaurant staat. Of wanneer de les Engels wordt ingehaald. Info die zich er goed voor leent om op een scherm te tonen. Narrow casting heet dat: op een bepaald moment, een bepaalde doelgroep informeren via een display.

Bestanden eenvoudig koppelen
Of het nu gaat om bedrijfsmededelingen, nieuws, vertrek- en aankomsttijden van het ov, bewegwijzering of prijslijsten: AENC laat u graag zien hoe u uw informatie eenvoudig en overzichtelijk toont. En dat gaat verder dan alleen een goed beeldscherm. Zo maakt u met TiC Narrow Casting – onze speciaal hiervoor ontwikkelde software – een koppeling naar uw bestanden en databases. Of u toont uw mededelingen en informatie in een strak sjabloon vormgegeven in uw huisstijl. Om alle content vervolgens automatisch, op het juiste moment en in de juiste volgorde, op het scherm te laten verschijnen.

Ruimtes reserveren en beheren
Nooit meer dubbele boekingen, onderbroken vergaderingen of verspilde leegloop. GoBright – het speciaal hiervoor ontwikkelde softwaresysteem – helpt u bij het reserveren en beheren van al uw ruimtes, zalen en flexplekken. Plan, reserveer en vergader of werk, eenvoudiger kan het niet zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen

Een aantal van onze referenties

Ziggo

Ziggo is ontstaan uit meerdere fusies. De eerste was in 2007, toen @Home, Casema en Multikabel samen verder gingen als Zesko. Die naam veranderde op 16 mei 2008 in Ziggo. In november 2014 is Ziggo gefuseerd met UPC. Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global. Dit is het grootste internationale kabelbedrijf ter wereld.

SUEZ

SUEZ Nederland maakt deel uit van SUEZ Group, een concern dat in 70 landen werkt aan waterlevering en -zuivering, afvalstoffen- en grondstoffenmanagement, en stedelijke ontwikkeling. SUEZ zamelt het afval in van 34 miljoen mensen, is verantwoordelijk voor 16,3 miljoen ton teruggewonnen grondstoffen en zet 7 miljoen ton afval om in energie.

Provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,5 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. Het is de dichtstbevolkte provincie en heeft universiteiten in Delft, Leiden en Rotterdam. Met onder andere de Rotterdamse haven en de glastuinbouw van het Westland is Zuid-Holland een provincie met een grote economische bedrijvigheid.

KS Profiel

KS profiel produceert alle mogelijke koudgevormde stalen profielen. Vanaf grote stalen rollen (coils) engineeren zij open en gesloten profielen, volledig op maat naar eigen ontwerp, wensen en eisen. Klein en groot, dik en dun, eenvoudig en complex. In alle soorten staalkwaliteiten en met alle denkbare nabewerkingen.

Heuver Banden Groothandel

Heuver Banden Groothandel behoort tot de grootste bandenspecialisten van Europa. Ze bieden een compleet aanbod voor trucks , landbouw en grondverzet. Niet alleen topmerken, maar ook goede en betaalbare alternatieven. Heuvel Banden Groothandel levert alles uit eigen voorraad.

Gemeente Heerhugowaard

Gemeente Heerhugowaard is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven en nieuwe bewoners, maar ook een gastvrije gemeente voor bezoekers en toeristen. Gemeente Heerhugowaard is een stad van kansen.

Cafetaria Eetlust

Cafetaria Eetlust: het gezellige cafetaria in Boxtel. De klant kan er terecht voor een drankje, ijsje, frietje, snack, uitsmijter, vele verschillende broodjes of een lekker menu.

Da Vinci College

Da Vinci biedt verspreid over de regio (o.a. Dordrecht, Gorinchem, Barendrecht en Zwijndrecht) diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende branches en verzorgt bedrijfsopleidingen en trainingen voor volwassenen. Daarnaast biedt Da Vinci educatie- en inburgeringsopleidingen, vavo en enkele hbo-opleidingen aan.

AENC adviseert o.a.

GoBright

TiC Narrow Casting

De voordelen van

Informeren en reserveren
Z

Uw informatie tonen zoals u dat wilt

Z

Eenvoudige koppelingen met u databasebestanden

Z

Op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken

Z

Uw vergaderruimtes optimaal benutten

Z

Geautomatiseerd proces, geen tijd en energie verspillen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Branche
ZakelijkEducatief