De juiste informatie op het juiste moment. Reserveer eenvoudig en snel een beschikbare ruimte en/of werkplek.

U wilt specifieke informatie delen met uw doelgroep. Wie de volgende in de rij is bijvoorbeeld. Wat er op het menu van het bedrijfsrestaurant staat. Of wanneer de les Engels wordt ingehaald. Info die zich er goed voor leent om op een scherm te tonen. Narrow casting heet dat: op een bepaald moment, een bepaalde doelgroep informeren via een display.

Bestanden eenvoudig koppelen
Of het nu gaat om bedrijfsmededelingen, nieuws, vertrek- en aankomsttijden van het ov, bewegwijzering of prijslijsten: AENC laat u graag zien hoe u uw informatie eenvoudig en overzichtelijk toont. En dat gaat verder dan alleen een goed beeldscherm. Zo maakt u met TiC Narrow Casting – onze speciaal hiervoor ontwikkelde software – een koppeling naar uw bestanden en databases. Of u toont uw mededelingen en informatie in een strak sjabloon vormgegeven in uw huisstijl. Om alle content vervolgens automatisch, op het juiste moment en in de juiste volgorde, op het scherm te laten verschijnen.

Ruimtes reserveren en beheren
Nooit meer dubbele boekingen, onderbroken vergaderingen of verspilde leegloop. GoBright – het speciaal hiervoor ontwikkelde softwaresysteem – helpt u bij het reserveren en beheren van al uw ruimtes, zalen en flexplekken. Plan, reserveer en vergader of werk, eenvoudiger kan het niet zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen

AENC adviseert o.a.

GoBright

TiC Narrow Casting

De voordelen van

Informeren en reserveren
Z

Uw informatie tonen zoals u dat wilt

Z

Eenvoudige koppelingen met u databasebestanden

Z

Op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken

Z

Uw vergaderruimtes optimaal benutten

Z

Geautomatiseerd proces, geen tijd en energie verspillen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Branche:ZakelijkEducatief