Voor iedereen te zien en te horen

U heeft een verhaal te vertellen, een voordracht te houden. In een auditorium, aula, collegezaal of een kleinere ruimte. Met een publiek tot soms wel duizend man. Iedereen moet u duidelijk kunnen verstaan en het beeldmateriaal kunnen zien. Van de vrouw rechts vooraan tot de man helemaal links achterin. Zodat u zich kunt concentreren op wat u wilt vertellen.

AENC geeft u volledige controle tijdens uw presentatie. Dat geeft een gerust gevoel. Welke oplossing u ook kiest: wij zorgen ervoor dat de apparatuur eenvoudig te bedienen is. Vaak kan dat al met één druk op de knop. En volledig draadloos, zodat u geen gedoe met bekabeling meer hebt. U kunt zo doen waar u goed in bent: het presenteren van uw verhaal.

Waarmee kunnen wij u helpen

 

Een aantal van onze referenties

Stichting De Hoop

De Hoop is een evangelische ggz-instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Poliklinische zorg, klinische zorg en deeltijdbehandeling behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn er verschillende woonvormen voor begeleid en beschermd wonen.

Securitas

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vindt Securitas de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant zijn.

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan ontwikkelt nieuwe groenterassen en verkoopt de zaden die hier van geteeld worden, waarmee het bedrijf aan het begin van de voedselketen staat. Rijk Zwaan behoort tot de top 5 van de wereldwijde markt voor groentezaden. Ieder jaar investeert Rijk Zwaan 30 procent van de omzet in R&D.

Pieter Zandt Scholengemeenschap

De Pieter Zandt scholengemeenschap, opgericht in 1985, is een school voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Kampen, Staphorst, Urk en IJsselmuiden. Pieter Zandt biedt MAVO, HAVO, VWO, praktijkonderwijs en onderwijs op maat aan.

Banketbakkerij Merba

Merba is een koekjesfabrikant die grote volumes van verscheidene koekjes van hoge kwaliteit produceert en deze verkoopt over de hele wereld. Door een grote nadruk te leggen op innovatie en vooruitgang is de fabriek gegroeid van 5000 vierkante meter in 1979 naar 50.000 vierkante meter in 2010.

Erasmus MC

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg.

Apollo Hotel Papendrecht

Het hotel beschikt over 87 luxe kamers, suites en vergadersuites en 6 appartementen. De 12 state-of-the-art vergaderzalen zijn allen voorzien van audiovisuele apparatuur, wireless internet (in het gehele hotel) en hebben een moderne maar toch warme uitstraling waar u zonder zorgen uw dag bijeenkomst en meerdaagse meeting kunt organiseren.

ABN AMRO Hypotheken Groep

ABN AMRO Hypotheken Groep is verantwoordelijk voor de hypotheekactiviteiten binnen ABN AMRO en verstrekt hypotheekproducten via verschillende kanalen en onder verschillende merken, waaronder Florius en MoneYou.

AENC adviseert o.a.

Bose

Audac

Sennheiser

De voordelen van

Presenteren en spreken
Z

Haarscherp beeld

Z

Volledige controle

Z

Gemakkelijke bediening

Z

Altijd goed verstaanbaar

Z

Draadloze connectie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Branche
ZakelijkEducatief