Gemakkelijk knopen doorhakken

Vergaderingen zijn noodzakelijk om beslissingen te nemen en knopen door te hakken. Fijn als dat snel en gemakkelijk gaat. Maar waarbij iedereen wél de ruimte krijgt om z’n stem te laten horen. Zodat de beslissingen die u met elkaar neemt, breed gedragen zijn.

AENC maakt vergaderen efficiënt

AENC adviseert u graag over solide audiovisuele apparatuur waarmee uw vergaderingen efficiënt verlopen. Denk aan videoschermen waar alle deelnemers van de vergadering eenvoudig hun content aan kunnen toevoegen – met één swipe op hun tablet of telefoon. Waar de deelnemers zich bevinden maakt niet uit: allemaal in dezelfde ruimte of wereldwijd verspreid. Wij zorgen ervoor dat alle apparatuur real time met elkaar verbonden is. En er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij u helpen

 

Een aantal van onze referenties

Oceanco

Oceanco
Migratie naar één vernieuwde ICT-omgeving

De twee zorgverleners Stichting Zorgverlening in Zeeland en Cedrah in Zuid-Holland worden één organisatie. En dat vraagt om één ICT-omgeving. Belangrijk, want voor goede kwaliteit van de zorg- en dienstverlening, moeten interne en externe processen goed lo¬pen. En daar speelt ICT een belangrijke rol in. Voor één vernieuwd netwerk, klopte Cedrah bij haar jarenlange vaste ICT-partner AENC aan.

CASE STUDIES
Oceanco
Elke opstelling moet eenvoudig te bedienen zijn

Voor de inrichting van het nieuwe pand met audiovisuele oplossingen is Oceanco op zoek gegaan naar een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen het advies en de installatie naar wens kon uitvoeren, maar ook service en support kon bieden die voldoet aan de standaarden die Oceanco gewend is. Na meerdere gesprekken op locatie en het daaruit ontwikkelde adviesplan heeft Oceanco besloten het project aan AENC te gunnen.

De oplossing

In de ontvangstruimte wil Oceanco haar klanten professioneel verwelkomen en daarnaast jachten live kunnen volgen. Dit op een grootse en unieke manier. Met het plaatsen van een Ultra-HD LED-scherm met een indrukwekkende beelddiagonaal van maar liefst 84” (213 cm!) heeft AENC deze wens gerealiseerd.

In het gebouw in Alblasserdam, waar momenteel de grootste jachten van Europa gebouwd kunnen worden, zijn zes boardrooms aanwezig. Een aantal van deze boardrooms heeft AENC uitgerust met eenzelfde 84” Ultra-HD LED-scherm, dat ook in de ontvangstruimte hangt. De analoge en digitale aansluitpunten zijn prachtig weggewerkt in het tafelblad van de vergadertafel. De modernste laptops, smartphones en tablets zijn zonder problemen op het scherm aan te sluiten.

Eis was hierbij dat elke opstelling eenvoudig te bedienen moet zijn. Op de tafel is een iPad geplaatst die is ingericht als bedieningspaneel. Hiermee wordt tussen bronnen geschakeld, het volume in de ruimte geregeld en verbinding gemaakt met de andere boardrooms. Een van de wensen van Oceanco was namelijk dat iedere boardroom mee moet kunnen kijken en luisteren met iedere willekeurige andere boardroom. Via de iPad wordt vanuit de boardroom waar de presentatie plaatsvindt de uitnodiging tot meekijken en –luisteren verstuurd naar de andere boardroom(s). Zodra een gebruiker in een andere boardroom de uitnodiging accepteert, is er beeld en geluid connectie.

De iPad zit in een speciale hoes en is magnetisch geplaatst op een basisstation, die via inductie de iPad oplaadt. De iPad kan zeer eenvoudig van het basisstation worden gepakt en heeft daardoor altijd een volle accu.

Meer weten?
Over Oceanco

Oceanco is een van ’s werelds meest vooraanstaande jachtbouwers. Met een constructiefaciliteit in Nederland en een ontwerp- en verkoopkantoor in Monaco, levert Oceanco technisch uitmuntende en unieke jachten af, ongeëvenaard door elke andere jachtbouwer. De jachten zijn gebouwd met nauwgezette toewijding en respect voor de visies van zowel de eigenaar als de ontwerper.

Fokker Aerostructures

Fokker Aerostructures is een erkende, eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van lichtgewicht constructies, modules en landingsgestellen voor de luchtvaart- en defensie-industrie. Fokker Aerostructures is een business unit van Fokker Technologies.

WSB Solutions

WSB Solutions is al sinds 1987 een aanbieder van IT-oplossingen. In meer dan 25 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van een jonge, innovatieve club die destijds kansen zag in nieuwe technologische ontwikkelingen, naar een grote en ervaren speler op het gebied van bedrijfsautomatisering.

Mobacc

Mobacc Group BV, bestaande uit Mobacc, Eurofill en Rust Control International, is een van de grootste spelers in de Europese aerosol-industrie en ontwikkelt en vult technische spuitbussen, roestbestendige coatings, smeermiddelen en verf.

DSW Zorgverzekeraar

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met 530.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom is DSW Zorgverzekeraar dicht bij de zorg betrokken en participeert DSW in talrijke zorginhoudelijke projecten.

Immigratie- en Naturalisatiedienst

De IND is een agentschap van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Namens de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie voert de IND de Vreemdelingenwet en de Rijkswet op het Nederlanderschap uit. Dit betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of Nederlander willen worden.

Batavia Biosciences

Batavia Biosciences richt zich op het versnellen van het traject van ontdekking tot de kliniek van een biofarmaceutisch product. De diensten omvatten een selectie van kandidaten, de productie van onderzoeksmateriaal, testontwikkeling, productkarakterisering en klinische productie en release.

BAR-Organisatie

De BAR-samenwerking tussen Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk heeft tot doel de dienstverlening aan haar inwoners te verbeteren, tegen lagere kosten en met behoud van de politiek-bestuurlijke zelfstandigheid van elk van de drie gemeenten. De BAR-organisatie bestaat uit 8 domeinen, welke zijn onderverdeeld in 24 afdelingen.

AENC adviseert o.a.

Lifesize

Bose

Extron

De voordelen van

Vergaderen
Z

Plaats-, tijd- en mediumonafhankelijk

Z

Korte lijnen, snel informatie uitwisselen

Z

Forse besparing op reis- en verblijfskosten

Z

Gemakkelijk vergaderen vanaf uw eigen device

Z

Efficiënt samenwerken, snellere besluitvorming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Branche
ZakelijkEducatief