Selecteer een pagina
Onderwijzen en trainen
Bedieningspanelen
Op één gebruikersvriendelijk paneel of touchscreen al uw apparatuur bedienen

Inspirerend en goed lesgeven of trainen is al een uitdaging op zich. Dan wilt u geen halve technicus moeten zijn om met de apparatuur te kunnen werken. Een bedieningspaneel is de ideale oplossing. Met een bedieningspaneel bedient u op eenvoudige en begrijpelijke wijze alle apparatuur in het klas-, cursuslokaal of de collegezaal. Van een compact knoppenpaneel, waarmee u de meest gebruikte functies bedient, tot een fraai touchscreen waarin alle mogelijkheden verwerkt zijn.

ONDERWIJZEN EN TRAINEN >> Bedieningspanelen
Uw les live laten zien in andere ruimtes, streamen op internet, of automatisch opnemen en archiveren
Studenten of cursisten kunnen veel leren door in de praktijk mee te kijken, maar mogen niet altijd in de betreffende ruimte aanwezig zijn. Een meekijkruimte biedt dan uitkomst. Live beeld en geluid zorgen ervoor dat niemand iets hoeft te missen en er kunnen direct vragen gesteld worden. Daarnaast is alle video en audio content naar het internet te streamen, zodat een deelnemer die niet aanwezig is, real time óf op een later tijdstip mee kan kijken en luisteren. Dankzij internet streaming zijn ook allerlei e-learning toepassingen zoals onderwijs- en bedrijfsopleidingen mogelijk. Het lesmateriaal is altijd en overal beschikbaar.

Bedieningspanelen, een greep uit de mogelijkheden

Van knoppenpaneel …

Een paneel met een uiteenlopend aantal knoppen waarachter we de meest gebruikte functionaliteiten van de audiovisuele installatie programmeren. Bijvoorbeeld het aan- en uitzetten van de apparatuur, het harder en zachter zetten van het geluid en het kiezen van de verschillende inputbronnen zoals PC, laptop of Blu-ray speler. Ideaal toe te passen in klas- of trainingslokalen.

… tot touchscreen

Een volledig ingericht aanraakscherm waarin alle functionaliteiten van de collegezaal verwerkt zijn. Van het bedienen van de apparatuur tot het aansturen van de verlichting, de zonwering en de airconditioning. Alle bedieningsschermen richten we overzichtelijk en naar wens in en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Zodat de docent gewoon blijft doen waarvoor hij of zij in de collegezaal is: college geven.

Inbouw

Kies voor een prachtig geïntegreerd bedieningspaneel in het bureau. Ook de bekabeling werken we netjes weg. Geen losliggende kabels meer of kabels die opeens kwijt zijn of meegenomen. En als de docent klaar is met college geven, klapt hij of zij het bedieningspaneel in en is het bureau weer leeg en netjes. Een matzwarte of stijlvolle, geborsteld aluminium behuizing zorgt voor een fraaie afwerking in de collegezaal.

Mobiel device

Verander een Android of Apple tablet of smartphone in een volledig functioneel bedieningspaneel. Via een eenvoudig te gebruiken applicatie is er realtime controle over onder andere AV-apparatuur, verlichting, zonnewering en temperatuur. De mobiele apparaten communiceren naadloos met het besturingssysteem. En niet alleen in de ruimte, maar ook op afstand is alle apparatuur in een handomdraai te bedienen.

Advies?

Alle onderwijzen en trainen thema’s

Bedieningspanelen

Op één gebruikersvriendelijk knoppenpaneel of touchscreen al uw apparatuur bedienen

Beeld en Geluid

Uw presentatie kracht bij zetten met beamers, beeldschermen, microfoons en speakers

Bring Your Own Device

Alle smartphones, tablets en computers aan elkaar koppelen tot één interactieve lesomgeving

Digibord software

Maak optimaal gebruik van de Prowise Presenter software met onze trainingen

Digitale schoolborden

Uw lesmateriaal tonen, filmpjes afspelen en ter plekke met digitale pen erbij schrijven

Google Suite for Education

Een pakket gratis productiviteitstools voor samenwerken in de klas.

Wij adviseren o.a.

De voordelen van bedieningspanelen

» Geen verstoring in de praktijkruimte
» Plaats- en tijdonafhankelijk
» Groter bereik
» Lesstof altijd beschikbaar
» Kosten- en tijdbesparingen

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag