Koppel tot wel 64 mobiele devices en creëer één functioneel draadloos vergaderplatform

Mobiele devices zoals smartphones, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken in de communicatiemaatschappij van nu. Al deze apparaten kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot één functioneel vergaderplatform. U kunt informatie en vergaderstukken delen, mee laten vergaderen op afstand of stemmingen en meningen peilen, desnoods anoniem. Het aantal typen devices is echter enorm, vaak met verschillende resoluties en aansluitingen. Grote kans dat de connectie van uw apparaat met andere apparaten of een beeldscherm niet direct in één keer werkt. Gelukkig is dit verleden tijd. In een paar eenvoudige stappen maakt u draadloze verbinding en creëert u een functioneel vergaderplatform.

Draadloos en BYOD, een greep uit de mogelijkheden

Digitaal vergaderen

Dankzij Bring Your Own Device kunt u alle vergaderstukken digitaal delen en op ieder apparaat openen. Ze zijn altijd en overal binnen handbereik. Zo werkt u niet alleen efficiënter, u hoeft de stukken ook niet meer uit te printen. Digitaal wordt dan direct duurzaam vergaderen en het scheelt u ook in de kosten. Uw vergaderstukken zijn altijd actueel, een allerlaatste wijziging kunt u namelijk simpel corrigeren en communiceren. Digitaal vergaderen biedt mogelijkheden en voordelen voor iedere organisatie.

Beveiliging

Het beveiligen van uw zakelijke gegevens is een belangrijk aandachtspunt binnen het BYOD vergaderen. Uw informatie komt terecht op apparaten van anderen en zeker voor vertrouwelijke zaken is het belangrijk dat u deze, waar mogelijk en nodig, met een gerust gevoel kunt delen. AENC heeft veel kennis van ICT, dus we kunnen u er uitgebreid over adviseren. Zo profiteert u optimaal van de voordelen van Bring Your Own Device, terwijl u zich tegelijkertijd beschermt tegen mogelijke gevaren.

Gebruikersgemak met Sharepod

Binnen een paar stappen draadloos vergaderen? Maak verbinding met het netwerk, start de software of de app op en u bent verbonden. Voor gastdeelnemers is een zogenaamde SharePod ideaal: een unieke koppeling om draadloos elke HDMI bron te verbinden. U plaatst de SharePod op de vergadertafel. Elk apparaat dat nu via een HDMI kabel op de SharePod aangesloten wordt, stuurt het beeld draadloos door naar het scherm. U hoeft geen instellingen aan te passen en geen software te installeren. De SharePod neemt alles uit handen.

Meerdere deelnemers en schermen

Er kunnen tot wel 64 deelnemers tegelijk gebruik maken van de draadloze verbinding en zo digitaal met elkaar vergaderen. Toon tot vier devices tegelijk op één presentatiescherm en creëer realtime interactie en samenwerking. De voorzitter bepaalt zelf wie met welk apparaat op het scherm getoond wordt en houdt zo de controle over de vergadering. En het beeld van het presentatiescherm op alle aangesloten apparaten tonen? Ook dat is mogelijk via deze draadloze verbindingsoplossing.

AENC adviseert

Barco

De voordelen van

Draadloos en BYOD
Z

Geen gedoe met kabels meer

Z

Geschikt voor alle devices met wifi

Z

Meer effectiviteit

Z

Tot wel 64 deelnemers kunnen tegelijk meedoen

Z

Bevordert samenwerking

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Branche:ZakelijkEducatief