Selecteer een pagina

Vergaderen
Skype voor Bedrijven
Eén platform voor bellen, vergaderen, video en delen

Voor een goede samenwerking is de juiste communicatie onontbeerlijk. Maak waar u maar wilt contact met uw collega’s of breng externe deelnemers samen in vergaderruimtes van willekeurige omvang. Werk alsof iedereen in dezelfde kamer zit, ook als dat niet zo is. Of start, ontvang en verbind zakelijke gesprekken door op kantoor, thuis of onderweg, via de telefoon, pc of een mobiel apparaat. En uiteraard volledig beveiligd en beheerd van de individuele gebruiker tot de complete onderneming.

VERGADEREN >> SKYPE VOOR BEDRIJVEN
Eén platform voor bellen, vergaderen, video en delen
Voor een goede samenwerking is de juiste communicatie onontbeerlijk. Maak waar u maar wilt contact met uw collega’s of breng externe deelnemers samen in vergaderruimtes van willekeurige omvang. Werk alsof iedereen in dezelfde kamer zit, ook als dat niet zo is. Of start, ontvang en verbind zakelijke gesprekken door op kantoor, thuis of onderweg, via de telefoon, pc of een mobiel apparaat. En uiteraard volledig beveiligd en beheerd van de individuele gebruiker tot de complete onderneming. • Waar u maar wilt en op meerdere apparaten • Complete vergader- en telefonieoplossing • Geweldig geluid en subliem beeld

Skype voor Bedrijven, een greep uit de mogelijkheden

Vergaderingen

Skype-vergaderingen

Skype-vergaderingen bieden audio-, video- en webvergaderingen op internet, met de mogelijkheid om vergaderingen vooraf te plannen of op een willekeurig moment te starten. Er kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan een vergadering, vanaf een smartphone, tablet, pc, telefoon en speciale vergaderapparatuur.

Skype Meeting Broadcast

Met Skype Meeting Broadcast vergroot je het bereik van Skype-vergaderingen tot 10.000 deelnemers. Ideaal voor webinars, vergaderingen waarbij iedereen aanwezig moet zijn en andere één-op-veel-presentaties. Planningsopties maken het mogelijk om de aanwezigheid te beperken tot medewerkers van de organisatie of de vergadering toegankelijk te maken voor iedereen op internet.

Vergaderen via PSTN van Microsoft

Met vergaderen via PSTN van Microsoft kun je ook deelnemen aan Skype-vergaderingen vanaf je telefoon . Dit is handig als je geen tablet of pc bij de hand hebt of als je ergens bent waar geen internettoegang is.

Spraak

Gebruik Office 365 als enige telefoniesysteem en bel met collega’s, Skype-gebruikers en telefoonnummers over de hele wereld

Persoonlijke telefoongesprekken

Skype voor Bedrijven ondersteunt VoIP-bellen (Voice over IP) via het netwerk en internet voor gebruikers in je bedrijf, gebruikers van Skype voor Bedrijven in andere bedrijven en gebruikers van Skype overal ter wereld. Gebruikers kunnen eenvoudig beeld toevoegen aan een gesprek of inhoud delen.

Cloud PBX

Met Cloud PBX in Office 365 heb je geen traditionele telefooncentrale meer nodig en kun je dus een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

Bellen via PSTN van Microsoft

Bellen via PSTN van Microsoft stelt gebruikers in staat traditionele telefoonnummers te bellen via Skype voor Bedrijven. Daarnaast kunnen bedrijven telefoonnummers en belabonnementen kopen als onderdeel van hun Office 365-abonnement.

Skype-vergaderapparatuur

U kunt de ervaring van Skype-vergaderingen nu aanbieden in elke vergaderruimte, met audio, HD-video en het delen van inhoud

AENC levert een compleet assortiment aan audiovisuele hardware om de mogelijkheden van Skype voor Bedrijven optimaal te benutten met de juiste apparatuur.

Advies?

ALLE VERGADEREN THEMA’S

Bediening

Op één gebruiksvriendelijk knoppenpaneel of touchscreen al uw apparatuur bedienen

Collaboration

Voor een goede samenwerking is de juiste communicatie onontbeerlijk. Maak waar u …

Discussiesystemen

Uitstekende verstaanbaarheid dankzij veelzijdige microfoons en krachtige speakers

Draadloos en BYOD

Koppel tot wel 64 mobiele devices en creëer één functioneel draadloos vergaderplatform

Google Jamboard

Ontplooi de creativiteit van uw team met Jamboard. Schets uw ideeën in whiteboardstijl.

Meekijken en opnemen

De vergadering live laten zien in andere ruimtes, streamen, of opnemen en archiveren

De voordelen van Skype voor Bedrijven

» Waar u maar wilt en op meerdere apparaten
» Complete vergader- en telefonieoplossing
» Geweldig geluid en subliem beeld
VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 - (0)38 - 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 - (0)89 - 30 88 45

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag