Één platform voor bellen, vergaderen, video en delen

Voor een goede samenwerking is de juiste communicatie onontbeerlijk. Maak waar u maar wilt contact met uw collega’s of breng externe deelnemers samen in vergaderruimtes van willekeurige omvang. Werk alsof iedereen in dezelfde kamer zit, ook als dat niet zo is. Of start, ontvang en verbind zakelijke gesprekken door op kantoor, thuis of onderweg, via de telefoon, pc of een mobiel apparaat. En uiteraard volledig beveiligd en beheerd van de individuele gebruiker tot de complete onderneming.

Collaboration, een greep uit de mogelijkheden

Vergaderingen

Skype-vergaderingen
Skype-vergaderingen bieden audio-, video- en webvergaderingen op internet, met de mogelijkheid om vergaderingen vooraf te plannen of op een willekeurig moment te starten. Er kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan een vergadering, vanaf een smartphone, tablet, pc, telefoon en speciale vergaderapparatuur.

Skype Meeting Broadcast
Met Skype Meeting Broadcast vergroot je het bereik van Skype-vergaderingen tot 10.000 deelnemers. Ideaal voor webinars, vergaderingen waarbij iedereen aanwezig moet zijn en andere één-op-veel-presentaties. Planningsopties maken het mogelijk om de aanwezigheid te beperken tot medewerkers van de organisatie of de vergadering toegankelijk te maken voor iedereen op internet.

Vergaderen via PSTN van Microsoft
Met vergaderen via PSTN van Microsoft kun je ook deelnemen aan Skype-vergaderingen vanaf je telefoon . Dit is handig als je geen tablet of pc bij de hand hebt of als je ergens bent waar geen internettoegang is.

Spraak

Gebruik Office 365 als enige telefoniesysteem en bel met collega’s, Skype-gebruikers en telefoonnummers over de hele wereld

Persoonlijke telefoongesprekken
Skype voor Bedrijven ondersteunt VoIP-bellen (Voice over IP) via het netwerk en internet voor gebruikers in je bedrijf, gebruikers van Skype voor Bedrijven in andere bedrijven en gebruikers van Skype overal ter wereld. Gebruikers kunnen eenvoudig beeld toevoegen aan een gesprek of inhoud delen.

Cloud PBX
Met Cloud PBX in Office 365 heb je geen traditionele telefooncentrale meer nodig en kun je dus een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

Bellen via PSTN van Microsoft
Bellen via PSTN van Microsoft stelt gebruikers in staat traditionele telefoonnummers te bellen via Skype voor Bedrijven. Daarnaast kunnen bedrijven telefoonnummers en belabonnementen kopen als onderdeel van hun Office 365-abonnement.

Skype-vergaderapparatuur

U kunt de ervaring van Skype-vergaderingen nu aanbieden in elke vergaderruimte, met audio, HD-video en het delen van inhoud

AENC levert een compleet assortiment aan audiovisuele hardware om de mogelijkheden van Skype voor Bedrijven optimaal te benutten met de juiste apparatuur.

AENC adviseert

Skype

De voordelen van

Collaboration
Z

Waar u maar wilt en op meerdere apparaten

Z

Complete vergader- en telefonieoplossing

Z

Geweldig geluid en subliem beeld

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief