TRENDING
De all-in-one MS Surface Studio

Microsoft heeft zijn nieuwe (en eerste) desktop, de Studio, een dag voor het Apple-event waar de Mac centraal zal staan geïntroduceerd.

Microsoft heeft zijn nieuwe (en eerste) desktop, de Studio geïntroduceerd. Een dag voor het Apple-event waar de Mac centraal zal staan. De desktop bestaat uit een zeer dun touchscreen in een aluminium frame. Het scherm heeft een diagonaal van 28″ (71 cm.) met een beeldverhouding van 3:2 en een resolutie van 4500 x 3000 pixels, waarmee de pixeldichtheid uitkomt op 192ppi.

Het display kan meer dan een miljard verschillende kleuren tonen, iets dat Microsoft TrueColor noemt. Het scherm is slechts 12,5 mm ‘dik’ en heeft geen gebogen achterkant zoals de iMac. Om die dunheid te bereiken heeft Microsoft een groot deel van de hardware in de voet van de all-in-one verwerkt. Het scherm kan worden gekanteld tot 20 graden, bijna plat, zodat een groot tekenoppervlak ontstaat.

De Studio heeft ook ondersteuning voor de Surface Pen. Daarbij kunnen gebruikers met een arm op de Studio leunen, waarbij Windows de input van die arm negeert. Ook is er een frontcamera voor videobellen en ondersteuning voor authenticatie met Windows Hello. Microsoft heeft ook de Surface Dial getoond, een accessoire waarmee gebruikers kunnen draaien om te scrollen in programma’s. Dat kan door de Dial op het scherm van de Surface te leggen als hij wat platter ligt.

De Surface Studio is vanaf 2999 dollar verkrijgbaar en wordt in december geleverd. Natuurlijk met Windows 10.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!