Dedicated Service Monteur AV

Als Dedicated Service Monteur verzorg je het onderhoud aan AV & IT oplossingen die wij bij onze klant hebben geplaatst. De klant verlangt van ons volledige beschikbaarheid, vandaar dat de uitvalsbasis voor de functie bij deze klant op locatie in Nijmegen is. Samen met het Service & Support team dat is gevestigd in Alblasserdam, zorg je ervoor dat alles op locatie op rolletjes loopt. Omdat deze servicewerkzaamheden vooralsnog geen full time inzet vragen, zal je ook worden ingezet om bij andere klanten in de regio service te verlenen. Jij weet precies wat je moet doen om onze klanten de optimale service-ervaring te geven.

Wie zijn wij?

Onder ons Logo staat “We all need Connection” omdat we geloven in verbinding. Verbinding tussen mensen maar ook tussen devices, systemen en technologieën. Met de beste apparatuur, slimme software en ondersteunende systemen zorgen wij dat onze klanten beter, efficiënter en prettiger kunnen werken. Maar voordat we ook maar iets installeren, beginnen we eerst met luisteren. Wat zijn precies de wensen van de klant? Welke oplossing past daarbij? Dát is AENC.

 

Wie ben jij?

Je hebt een MBO diploma bij voorkeur op elektrotechnisch gebied behaald en hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden of installeren van AV apparatuur/oplossingen. Je voelt je thuis bij een werkgever die jou alle kansen biedt om je verder te ontwikkelen. Je toont graag eigen initiatief, gaat oplossingsgericht te werk en denkt mee in het proces. Daarnaast ben je gemotiveerd om alles over de AV branche te weten te komen en in praktijk te brengen. Je werkt veilig en efficiënt en bij jou staat kwaliteit bovenaan; Als je ruimte ziet voor verbetering ben je niet bang om dat te benoemen.

 

Wij vragen:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt werkervaring in een technische functie (bij voorkeur met AV installaties)
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je bent werkt secuur en gestructureerd.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent fulltime inzetbaar.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken.
  • Je bent bereid om trainingen te volgen.

O ja, en je bent óók nog flexibel en gedreven en hebt geen ‘negen-tot-vijf-mentaliteit’. Er kunnen regelmatig werkzaamheden na 18.00 uur plaatsvinden.

 

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling binnen een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je solliciteren op deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar pz@aenc.nl t.a.v. mevrouw Irene Florisson.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.