Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Uw medewerkers kunnen altijd en overal hun eigen bureaublad gebruiken

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Wilt u uw medewerkers voorzien van een flexibele werkplek, die altijd en overal beschikbaar is op al hun apparaten? Kies dan voor desktopvirtualisatie. Hiermee creëert u een virtueel bureaublad vanuit een centrale server. Op uw locatie of bij ons in de cloud. Het besturingssysteem, de applicaties en bestanden staan dus niet langer op lokale apparaten. Gebruikers kunnen het bureaublad nog steeds aanpassen aan hun eigen wensen en zo hun vertrouwde werkomgeving in stand houden.

Eenvoud in beheer en onderhoud

Desktopvirtualisatie maakt het mogelijk de ICT-infrastructuur centraal te beheren en handelingen te automatiseren. Er hoeven namelijk geen installaties meer plaats te vinden op het desktopsysteem van de gebruikers. De software wordt ‘virtueel’ vanaf een server aangeboden. En de ICT-beheerder? Die kan het volledige beheer en onderhoud vanaf een centrale plek doen, zonder individuele desktop pc’s na te lopen.

Kosten- en tijdbesparing

Desktopvirtualisatie gaat gepaard met standaardisatie en centralisatie van hardware. De kosten van aanschaf, beheer en onderhoud nemen hierdoor sterk af. En ICT-personeel is minder tijd kwijt aan installatie, serverbeheer en patches.

Beveiliging en continuïteit

De continuïteit van een organisatie verbetert sterk dankzij desktopvirtualisatie. Storingen kunnen sneller worden hersteld en complete virtuele omgevingen kunnen geback-upt worden, zonder de bedrijfsprocessen stil te leggen. Desktopvirtualisatie biedt daarnaast een veiligheid en bescherming voor bedrijfsgegevens, want alle informatie wordt centraal opgeslagen. Het kan dus ook centraal – op de server – beveiligd worden.

Uniformiteit en performance

Op welke locatie u ook bent, en waar u ook inlogt, u heeft altijd uw eigen desktop. Zo werkt u altijd en overal uniform. En als u grafische toepassingen gebruikt, is desktopvirtualisatie optioneel uit te rusten met grafische kaarten voor een optimale performance.

Probeer het zelf

AENC biedt u een complete proefomgeving aan voor desktopvirtualisatie. Dat kan bij u op locatie of bij ons in het datacenter. U krijgt van ons een demo-account, waarmee u inlogt op de proefomgeving. Gedurende 60 dagen gebruikt, toetst en ervaart u alle functionaliteiten. De omgeving kunnen we indien gewenst, naar uw voorkeur, flexibel opschalen in capaciteit. Of uitbreiden met extra applicaties.

Desktop virtualisatie van Citrix 

Waarom kiezen voor desktop virtualisatie van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u meer informatie over desktop virtualisatie?

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!