BrightBooking Digitale Receptie zorgt voor tevreden bezoekers die snel op de juiste plek van bestemming zijn

We hebben allemaal weleens bij een receptie gestaan. De telefoniste/receptioniste zit aan de telefoon en vraagt even uw geduld. Of ze is net iemand anders aan het helpen. En als ze u eenmaal te woord staat, gaat de telefoon meestal wel weer een keer. U noteert uw gegevens in een papieren logboek op de balie en leest direct wie er zich nog meer hebben ingeschreven. Mag dit eigenlijk nog wel op deze manier vraagt u zich af? Vervolgens moet uw contactpersoon worden gebeld dat u er bent. Die is mogelijk net in gesprek of zit niet op zijn of haar plek. Herkenbaar? Dat kan beter, makkelijker, professioneler en efficiënter.

Dankzij BrightBooking Digitale Receptie is bovengenoemde verleden tijd. De oplossing voorziet in een professionele en moderne zelfregistratie van bezoekers zonder dat hierbij personeel nodig is. De telefoniste/receptioniste kan zich hierdoor blijven concentreren op haar kerntaken. En ze kan veel meer haar rol als gastvrouw vervullen.

U meldt zich zeer eenvoudig aan via een gebruiksvriendelijk touchscreen. Er wordt een badge, met eventuele foto, geprint voor toegang tot en herkenbaarheid binnen het gebouw. Uw contactpersoon krijgt automatisch een mail, sms of pushnotificatie dat u er bent. Bij het verlaten van het pand is het scannen van de badge voldoende om uzelf af te melden en bij een eventueel volgend bezoek gebruikt u dezelfde badge gewoon weer om in te checken.

De beheermodule binnen de software geeft realtime inzage wie er in het gebouw zijn en wie wanneer op bezoek is geweest. Het registratieproces is naar eigen wens in te stellen. Logo, accentkleur, teksten, invulvelden en type bezoeker zijn door de organisatie zelf te configureren.

BrightBooking Digitale Receptie is compatibel met de vereisten rondom bezoekersregistratie vanuit kwaliteitsnormen als ISO9001, BRC, IFS, ISO22000, HACCP, etc. en voldoet aan de eisen gesteld in de privacywetgeving AVG/GDPR. Het gebruik van een papieren logboek is binnen deze wetgeving namelijk niet meer toegestaan.

De software koppelt automatisch met Active Directory en G Suite. Een koppeling met een eigen toegangscontrolesysteem is optioneel realiseerbaar. Zoals alle onderdelen van BrightBooking is ook deze module snel, vrijwel altijd binnen één dag, te implementeren.

Advies?

Gerelateerd

Digitale Receptie

We hebben allemaal weleens bij een receptie gestaan. De telefoniste/receptioniste zit aan de telefoon en vraagt even uw geduld.

Informatie management

Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

Maatwerk

Automatische koppelingen naar uw databases en bestanden, zichtbaar in uw huisstijl

Nummer volgsysteem

Op één scherm nummeruitgifte combineren met al uw andere communicatie

Room management

Via een online platform al uw ruimtes en zalen inplannen, reserveren en totaal beheren

Sjablonen

Al uw communicatie in uniforme en consistente stijl en toch alle vrijheid om zelf te variëren

Digitale Receptie licentie

Per locatie per jaar te berekenen en slechts € 83,25 per maand.

VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 - (0)38 - 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 - (0)89 - 30 88 45

Share This