Een multidisciplinaire security-aanpak voor optimale beveiliging

Mens – Proces – Techniek
Het krijgen en houden van grip op uw informatiebeveiliging is een continu proces. Een optimaal weerbare organisatie zet meer in dan alleen de nieuwste en slimste technieken, hoe belangrijk uiteraard ook. Want als uw interne processen niet met de beveiligingsmaatregelen integreren, gaan de technieken nooit optimaal werken. En als uw medewerkers zich niet voldoende bewust zijn van de gevaren blijft uw organisatie kwetsbaar. Een multidisciplinaire aanpak zorgt voor de beste beveiliging van uw ICT-omgeving.

Security-Infographic
In onderstaande Security-Infographic hebben we gevisualiseerd hoe zo’n multidisciplinaire aanpak werkt. U ziet dat iéts doen, altijd beter is dan niets doen. Maar (donker)oranje is zoals u zult begrijpen niet de beste beveiliging. Hoe meer u in de drie disciplines mens, techniek en proces aan maatregelen treft, hoe dichter uw beveiliging bij het (ideale) groene hart komt.

Security-Scorekaart
Een optimale afstemming van de drie disciplines is in bijna alle gevallen maatwerk. Vandaar dat we een Security-Scorekaart hebben ontwikkeld, waar we uw organisatie in kunnen tekenen. Zo ziet u direct wat uw positie t.o.v. het hart is en waar er (eventueel) nog stappen gezet kunnen worden.

Vrijblijvende Security-Check
Benieuwd waar uw organisatie in de matrix staat? Vul dan samen met één van onze Security Consultants gratis en vrijblijvend de Security-Scorekaart in. Via een paar korte vragen kunnen we al een globale indicatie geven.

Download onze Security-flyer
We hebben alle technische oplossingen die er op dit moment rondom IT-Security zijn voor u op een rijtje gezet in een handige flyer. 

Hier wil ik meer over weten

Bel ons op 078 – 69 95 899

Of mail naar contact@aenc.nl

Vul samen met één van onze Security Consultants gratis en vrijblijvend onze Security-Scorekaart in en ontdek waar uw organisatie staat op het gebied van IT-Security.

Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

    '

    Subscribe To Our Newsletter

    Subscribe To Our Newsletter

    Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

    You have Successfully Subscribed!