Wij zijn per direct op zoek naar een:

Freelance Installatietechnicus AV oplossingen (ZZP)
   AV
   Alblasserdam
   Full time
  MBO+

Verdien € 500,00!

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar weet je wel een geschikt iemand voor ons?

Laat hem of haar dan solliciteren op de betreffende functie. Als hij of zij wordt aangenomen en de proeftijd doorkomt, krijg je van ons maar liefst € 500,00 beloning.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Als AV Technicus word je ingezet bij de installatie van complexere audiovisuele oplossingen bij onze klanten op locatie. In teamverband zorg je ervoor dat de gewenste installatie gemonteerd en probleemloos werkend wordt opgeleverd.

In de meeste gevallen werk je onder leiding van een projectmanager, maar je kunt ook zelfstandig op klus gestuurd worden. Wij zijn actief binnen een zeer uiteenlopend klantenbestand; je kunt daarbij denken aan het MKB, grote multinationals, (hoger) onderwijs, de medische sector en gemeentes. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden, die precies aansluit op de wensen en behoeftes.

Al direct enthousiast? Solliciteer dan meteen

Je bezit de volgende kwaliteiten!

Je bent een ervaren AV technicus die gespecialiseerd zijn in het monteren van audiovisuele producten/opstellingen.

Je bent zeer technisch onderlegd en hebt plezier in (complexe) AV uitdagingen.

Een AV-gerelateerde opleiding of vak-certificaten hebben onze voorkeur.

Je bent leergierig en staat open voor bijscholing op gebied van AV specialisatie.

Je functioneert goed in een team maar kan ook prima zelfstandig werken

Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Je bent representatief en werkt netjes en gestructureerd.

Je bent in bezit van een eigen bus en eigen gereedschap.

Je bent loyaal aan je opdrachtgever en werkt volgens onze kwaliteitsnormen.

Beschik jij niet over alle kwaliteiten, maar wel de meeste? Solliciteer toch gewoon

Waarom bij AENC werken?

Wat is onze droom, waar komen wij bij AENC iedere dag ons bed voor uit? Het antwoord is verbinden. Het verbinden van apparaten, systemen en technologieën. Want een prachtig product of fantastische oplossing betekent nog niet zoveel. Pas wanneer onze klanten daarmee meer gebruiksgemak, resultaat en werkplezier kunnen creëren, ontstaat er meerwaarde. Op die manier verbinden we niet alleen apparatuur, maar ook mensen en organisaties. Daar mag men ons voor wakker maken.

Lees meer over onze bedrijfscultuur

Dit kunnen wij jou bieden…

Als jij past binnen ons profiel dan zetten wij daar natuurlijk graag iets tegenover in de vorm van prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Marktconform salaris

en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en werken met geavanceerde apparatuur

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Team van enthousiaste, gedreven collega’s

Waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn.

Zie jij jezelf wel bij ons werken?

Vul onderstaand formulier in en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar.

  Upload jouw CV als .PDF of .DOCX (max. 4mb) of deel jouw LinkedIn profiel

  Voeg optioneel een motivatie toe

  Binnen 24 werkuur een reactie

  Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij zijn ook op zoek naar

  Freelance Installatiemonteur (ZZP)

  Als Installatiemonteur word je ingezet bij de installatie van audiovisuele apparatuur bij onze klanten op locatie. In teamverband zorg je ervoor dat de gewenste installatie gemonteerd en probleemloos werkend wordt opgeleverd.

  Technisch medewerker binnendienst

  Als technisch medewerker binnendienst vorm je de schakel tussen de verkoop buitendienst en de uitvoering. Je houdt je bezig met de uitwerking van technische vraagstukken en offertes voor onze klanten en weet hierbij de vertaalslag te maken tussen commercie en techniek.

  Accountmanager Educatie

  Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  Dedicated Service Monteur AV

  Als Dedicated Service Monteur verzorg je het onderhoud aan AV & IT oplossingen die wij bij onze klant hebben geplaatst. De klant verlangt van ons volledige beschikbaarheid, vandaar dat de uitvalsbasis voor de functie bij deze klant op locatie in Nijmegen is. Samen met het Service & Support team dat is gevestigd in Alblasserdam, zorg je ervoor dat alles op locatie op rolletjes loopt. Omdat deze servicewerkzaamheden vooralsnog geen full time inzet vragen, zal je ook worden ingezet om bij andere klanten in de regio service te verlenen. Jij weet precies wat je moet doen om onze klanten de optimale service-ervaring te geven.

  Servicedesk Engineer

  Als servicedesk engineer ben jij het aanspreekpunt voor klanten van AENC ICT Solutions die tegen een IT/ICT vraagstuk aanlopen. Via o.a. telefoon, email en monitoring komen de meldingen binnen. Je bent zeer servicegericht en bent goed in staat om een storing te analyseren aan de hand van de (beknopte) informatie die je krijgt. Je leert snel en kan goed omgaan met onze klanten, van standaard werkplek gebruikers tot hoogopgeleide IT specialisten. Je kan zowel software als hardware issues analyseren en waar mogelijk oplossen of de juiste mensen informeren zodat het incident opgelost kan worden.