Visualiseer uw ideeën op een nieuwe en samenwerkende manier

Ontplooi de creativiteit van uw team met Jamboard. Schets uw ideeën in whiteboardstijl, terwijl u profiteert van alle voordelen van een interactief scherm. Sleep afbeeldingen, voeg opmerkingen toe en haal informatie direct van het web, terwijl u overal met teamleden samenwerkt.

Google Jamboard, een greep uit de mogelijkheden

Creëer, werk samen en breng de ideeën van uw team tot leven

Jamboard stimuleert het creatieve potentieel van uw team. Ervaar ongekende productiviteit, of uw team zich nu in dezelfde ruimte bevindt, verdeeld over meerdere Jamboards in meerdere ruimtes of over de hele wereld met de Jamboard App op mobiele apparaten.

Een vertrouwd scherm, opnieuw uitgevonden voor de cloud

Met Jamboard’s ongelooflijk responsieve en nauwkeurige weergave voelt het zeer natuurlijk om te tekenen en te schetsen, zoals u dat op een traditioneel whiteboard zou doen. Verrijk uw brainstormsessies met het beste van Google Zoeken en het werk van uw team in G Suite. Bekijk afbeeldingen en teksten op internet en breng ze meteen in. Haal werk binnen vanuit Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Of voeg foto’s toe die zijn opgeslagen in Drive.

Ontworpen voor precisie en gemak

Het verbluffende 55” 4K-display van Jamboard is een centraal punt voor creativiteit op de werkplek. Het is gemakkelijk door het kantoor te bewegen met zijn speciaal ontworpen verrijdbare standaard en aansluiting met slechts één kabel. U hoeft zich nooit zorgen te maken over onvoldoende inkt of batterijen dankzij de passieve interactieve pen en gum.

AENC adviseert

Jamboard

De voordelen van

Google Jamboard
Z

Presenteer, bewaar en deel uw ideeën

Z

Intelligent en makkelijk te gebruiken

Z

Doe overal vandaan mee aan jams

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief