Onderwijzen en trainen

Kom naar de gratis inspiratiesessie over G Suite for Education

Een pakket gratis productiviteitstools voor samenwerken in de klas

Google Suite for Education begint binnen het onderwijs steeds populairder te worden. En dat is niet verwonderlijk. Het is een complete online onderwijsoplossing voor samen leren en samen delen. En het is nog eens gratis ook. G Suite for Education bevat alle digitale gereedschappen die leerkrachten en leerlingen nodig hebben zoals o.a. Classroom, Gmail, Drive, Calendar, Docs, Sheets, Forms, Slides en Sites.

Google for Education Partner

Dat ben je niet zomaar

AENC is officieel Google for Education Partner. En daar zijn we trots op, want dat ben je niet zomaar. Hierdoor bent u bij AENC gegarandeerd verzekerd van professioneel advies, continuïteit en kwaliteit. Zo worden onze eigen Google specialisten regelmatig getraind om hun kennis op een hoog niveau te houden. Een belangrijke meerwaarde is dat AENC u compleet ontzorgt door de installatie, het beheer en het onderhoud van het producten- en dienstenaanbod van Google for Education uit handen te nemen.

Gratis inspiratiesessie

Om een weloverwogen keuze te maken

AENC organiseert op woensdag 31 januari 2018 een gratis inspiratiesessie. Bent u benieuwd hoe G Suite, Google Classroom en Chromebooks het onderwijs kunnen verrijken? Kom dan naar onze inspiratiesessie. We zorgen dat er een compleet draaiende live G Suite omgeving klaarstaat. Rik Drinkwaard, ex docent, zal de educatieve kant voor zijn rekening nemen. Marco Vermoen, Technisch ICT-consultant, zal de technische kant belichten.

WAAR & WANNEER?

Datum
31 januari 2018

Locatie
Experience Center LRS Solutions
Energieweg 3A
4231 DJ Meerkerk (tussen Utrecht en Gorinchem)

Programma
13:30 – 14:00 uur | Inloop
14:00 – 15:30 uur | Inspiratiesessie door Rik Drinkwaard en Marco Vermoen van AENC
15:30 – 16:30 uur | Vragen, zelf testen en napraten met een hapje en drankje

[caldera_form id=”CF5a27d2e12ac42″]