Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Een veilige en gebruiksvriendelijke ICT-infrastructuur voor uw medewerkers begint bij goede hardware

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Een ICT-adviestraject begint bij het vinden van een passende oplossing voor de ICT-uitdagingen binnen uw organisatie. Er wordt gesproken over security, Office 365, virtualisatie, back-up en dergelijke. Oplossingen die ervoor zorgen dat u en uw medewerkers kunnen genieten van een veilige en gebruiksvriendelijke ICT-infrastructuur. Alleen hebben deze oplossingen hardware nodig om te kunnen werken. Hardware is de basis van een goed functionerende ICT-omgeving binnen een organisatie.

Bij AENC zien we hardware niet als los product, maar onderdeel van de gehele ICT-infrastructuur. Hard- en software, die op elkaar afgestemd zijn en goed samenwerken is bevorderend voor het gebruikersgemak en voorkomt klachten, storingen en veiligheidsrisico’s. We adviseren u een geschikte oplossing en bepalen welke hardware daar het beste bijpast. Dat doen we op basis van onze jarenlange kennis en ervaring en uw wensen en behoeften.

Hardware voor server, netwerk en security

Beschikt u over een eigen server of overweegt u er een aan te schaffen? Dan heeft u voor de software, storage en security bepaalde hardware nodig. Op het gebied van server-, netwerk- en security hardware werken we standaard met een aantal vaste fabrikanten. Door hardware onder onze klanten te standaardiseren, hebben wij door de jaren heen enorm veel ervaring en specifieke kennis opgedaan, waardoor wij u de juiste service kunnen bieden. Uiteraard is er binnen deze standaardisatie voldoende ruimte om oplossingen te bieden, die gericht zijn op uw organisatie, prijs/kwaliteit en toekomstige wensen.

Wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen server extern te plaatsen in een datacenter? U huurt (rack)ruimte in het datacenter, waar wij uw hardware plaatsen en installeren. U hoeft op uw eigen kantoor geen ruimte op te offeren voor de server en u krijgt niet te maken met randzaken zoals airconditioning, bekabeling, brandveiligheid enz. Daarbij biedt een datacenter een stabielere verbinding van internet en stroom. Zo beschikt u toch over een eigen server, die u helemaal naar wens kunt gebruiken en inrichten, maar profiteert u ook van de voordelen van een datacenter.

Hardware voor (eind)gebruikers

Laptops, tablets, 2-in-1 devices, desktops, mobile workstations, mini/thin clients, monitoren, muizen, toetsenborden en dergelijke bestempelen we bij AENC als personal devices en toebehoren. Daaronder vallen alle apparaten, die door medewerkers gebruikt worden. Bent u niet bekend met alle vormen? Geen probleem. Tijdens het advies zullen we alle voor- en nadelen toelichten van de verschillende soorten apparaten. Tevens kunnen we tijdelijk een demomodel voor u achterlaten.

Voor deze personal devices is AENC Silver Partner van HP Inc. en leveren we mid-range modellen en hoger, gericht op de zakelijke markt. Ook voor personal devices stelt standaardisatie ons in staat om u te voorzien van een kwalitatief goed advies. Binnen AENC is er uitgebreide kennis aanwezig van de componenten in een personal device en de mogelijke configuraties die het best aansluiten bij uw wensen.

Bijvoorbeeld: Werken uw medewerkers veel met bestanden, die op een server of in de Cloud staan? Dan hoeven ze minder bestanden lokaal op te slaan en hebben ze meer profijt van een betere netwerkadapter dan een grote harde schrijf.

 

Waarom kiezen voor hardware van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Onze keuze als het om uw hardware gaat

Wilt u meer informatie over de hardware van AENC?

De juiste hardware naadloos laten aansluiten bij uw software, voor een optimale samenwerking, iets niet makkelijk. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!