Showroom

Inspiratiesessie

De eerste kennismaking

‘Alle inspanning doet er niet toe als je niet geïnspireerd bent’. En dat is helemaal waar. Daarom laten we, tijdens één of meerdere inspiratiesessies graag zien welke mogelijkheden ons Intelligent Working IT&AV Concept organisaties biedt.

Onze trainer neemt de deelnemers mee in de innovatieve wereld van audiovideo en informatietechnologie en slaat bruggen tussen apparaten, systemen en technologieën. Verfrissend, doelmatig en verhelderend. Onze inspiratiesessies geven een nieuwe blik op de mogelijkheden, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen. Want we stellen onszelf altijd de vraag: ‘Hoe kunnen de gebruikers onze oplossingen in hun eigen praktijksituatie toepassen en hoe halen zij er maximaal resultaat, effect en plezier uit’. Want daar gaat het toch uiteindelijk om.

 

Een aantal van onze inspiratiesessies

Prowise Presenter

Met de Prowise Presenter software kan iedereen het maximale uit een interactief display halen. Maak op een zeer gebruiksvriendelijke manier eigen presentaties, werk met innovatieve tools of creëer interactiviteit in een vergadering. Na de inspiratiesessie zijn de deelnemers gegarandeerd enthousiast om zelf aan de slag te gaan.

Google G Suite

Lever het beste werk en dat allemaal met slechts één pakket. Bereik collega’s waar ze ook zijn en heb alles binnen handbereik om bijvoorbeeld een project te laten slagen. Sla bestanden op en vind direct wat er nodig is. Dankzij de G Suite software wordt samenwerken een stuk makkelijker. Grote kans dat iedereen na de inspiratiesessie G Suite gratis wil uitproberen.

TiC Narrow Casting

Deze inspiratiesessie geeft inzicht in de mogelijkheden die TiC Narrow Casting biedt om zeer eenvoudig, effectief en efficiënt met doelgroepen te communiceren. Daarnaast gaan we in op trends en ontwikkelingen op (social) media vlak en zoomen we in op mogelijke verbeteringen van de communicatie door de organisatie. Onze ervaring is dat men na de sessie het liefst direct content wil gaan plannen.

GoBright

Ontdek een nieuw tijdperk in het beheer van ruimtes en werkplekken. Onze GoBright inspiratiesessie laat de mogelijkheden zien om zeer eenvoudig een geschikte ruimte of een prettige werkplek te zoeken en te reserveren. Het gemak van de unieke app, de automatische koppelingen met Office 365, Outlook, Exchange en/of de eigen agenda en het handige room display overtuigen iedere gebruiker om deze slimmere manier van reserveren toe te gaan passen binnen de organisatie.

Maatwerk

Wilt u dat we een specifieke toepassing behandelen? Geen probleem! Onze trainer neemt voorafgaand aan een sessie altijd contact met u op. Zo kunnen we samen de inhoud bepalen.

Duur en aantal

Onze inspiratiesessies duren gemiddeld 1,5 uur en het aantal deelnemers per sessie is maximaal 25 personen.

Share This