Tijdens uw presentatie schrijven, tekenen, opslaan en mailen via een interactief scherm

Presenteren of spreken is niet eenvoudig, de aandacht van uw luisteraars vasthouden is een uitdaging. Maak gebruik van een interactief touchscreen om uw verhaal kracht bij te zetten en uw publiek te boeien. Een interactief touchscreen creëert een inspirerende omgeving met veel interactieve mogelijkheden. Schrijf en teken over uw presentatie heen om uw boodschap een extra dimensie te geven. Sla alles op en mail het, inclusief aantekeningen, naar iedereen die in de zaal zit. Uw toehoorders hoeven niets zelf te noteren en hebben volledig aandacht voor u. Bent u al enthousiast? Wij zijn vooral enthousiast van alle positieve reacties.

Interactieve touchscreens, een greep uit de mogelijkheden

Gebruikersgemak en kwaliteit

Dankzij Ultra HD resoluties heeft u perfecte presentatiekwaliteit tot wel 213 cm, diagonaal gemeten. U logt automatisch in via een smartcard of smartphone, wat de bediening gebruikersvriendelijk maakt. Kalibreren is niet nodig en er hoeven geen drivers geïnstalleerd te worden. Tekenen en schrijven doet u gewoon met uw vinger. U bent verzekerd van goede kwaliteit. En door de 10 jaar continuïteitsgarantie gaat uw presentatie altijd door.

Software

Op gebruiksvriendelijke manier maakt u in een handomdraai een presentatie, dankzij speciale tools voor presenteren en spreken. De software draait in de Cloud en is dus overal vandaan te gebruiken. Handig als u veel onderweg bent. PowerPointpresentaties importeren of uw aantekeningen en notities exporteren naar PDF? En deze delen met iedereen in de zaal? Het is allemaal mogelijk binnen de software. Makkelijker kan het haast niet.

Mobiele liften en whiteboards

Moeten bepaalde aantekeningen de hele presentatie zichtbaar blijven? Dan is een interactief touchscreen in combinatie met een set whiteboards handig. Als u het touchscreen in meerdere presentatieruimtes wilt gebruiken dan is een mobiele lift, die ook kan kantelen, een uitkomst. Veiligheid staat bij alle systemen op nummer één: ze zijn uitgerust met veiligheidsstekkers die automatisch loslaten als er druk op komt.

PC modules

Een aantal PC modules kunt u in het interactieve touchscreen integreren. Zo hoeft u niet allerlei verschillende laptops en PC’s op het scherm aan te sluiten. En zijn loshangende kabels verleden tijd. Alles is optimaal op elkaar afgestemd. De PC modules hebben een krachtige Intel processor, een Ultra HD grafische kaart en een razendsnelle SSD schijf, geschikt voor iedere presentatie. De PC modules zijn ontworpen zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. Het is niet voor niets dat de modules geleverd worden met 3 jaar volledige garantie.

AENC adviseert

Prowise

De voordelen van

Interactief display
Z

Optimale aandacht

Z

Veelzijdige mogelijkheden

Z

Inspirerende presentaties en lezingen

Z

Snel en makkelijk opslaan en delen

Z

Gewoon met uw vinger te bedienen

L

En nog veel meer

Vul onderstaand uw gegevens in voor een vrijblijvend advies

Branche:ZakelijkEducatief