Junior monteur AV (full time)

Als junior monteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de installatie en het afstellen van onze AV/ ICT oplossingen. Ook het onderhouden van deze installaties behoort tot je werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat onze klanten dik tevreden zijn en dat onze droomprojecten op locatie worden gerealiseerd.

Wij zijn AENC

Onder ons Logo staat “We all need Connection” omdat we geloven in verbinding. Verbinding tussen mensen maar ook tussen devices, systemen en technologieën. Met de beste apparatuur, slimme software en ondersteunende systemen zorgen wij dat onze klanten beter, efficiënter en prettiger kunnen werken. Maar voordat we ook maar iets installeren, beginnen we eerst met luisteren. Wat zijn precies de wensen van de klant? Welke oplossing past daarbij? Dát is AENC.

 

Wie ben jij?

Je hebt net je MBO diploma behaald of bent hier nog mee bezig en nu ben je op zoek naar een werkgever die jou alle kansen biedt om je verder te ontwikkelen. Je toont graag eigen initiatief, denkt mee in het proces en bent gemotiveerd om alles over de AV branche te weten te komen. Je werkt veilig en efficiënt en bij jou staat kwaliteit bovenaan; Als je ruimte ziet voor verbetering ben je niet bang om dat te benoemen. Je zal gekoppeld worden aan een ervaren collega die jou gaat begeleiden. Wij willen met jouw hulp ons installatieteam versterken en verjongen.

 

Wij denken

dat de perfecte kandidaat over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je werkt secuur en gestructureerd
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken
  • Je bent bereid om opleidingen te volgen.

O ja, en je bent óók nog flexibel, hebt geen negen tot vijf mentaliteit en weet precies wat je moet doen om onze klanten de optimale service-ervaring te geven.

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling binen een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar pz@aenc.nl t.a.v. mevrouw Irene Florisson.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.