Een compleet geïntegreerde oplossing voor beveiliging van uw IT-omgeving

U hoeft niet meer te investeren in verschillende apparaten of software voor de bescherming van uw IT-omgeving. AENC biedt met Managed Firewall een complete, geïntegreerde oplossing voor beveiliging van uw IT-omgeving. Managed Firewall wordt namelijk als een service geleverd. AENC zorgt ervoor dat alle componenten altijd up-to-date zijn, uw organisatie wordt zo optimaal mogelijk beschermd. Managed Firewall wordt geleverd voor een vast maandelijks bedrag. Zo heeft u vooraf inzicht in de kosten en geen verrassingen achteraf.

Managed firewall, een greep uit de mogelijkheden

Permanente bescherming

Uw netwerk staat direct en permanent in verbinding met internet. Hiermee ontstaat het gevaar dat het netwerk ongewenst wordt aangevallen en dat indringers schade aanrichten. Dit is te voorkomen door tussen het internet en uw netwerk een firewall te plaatsen. Met Managed Firewall van AENC heeft u permanente controle over het verkeer van en naar internet. Met vooraf gedefinieerde instellingen bepaalt de firewall welk verkeer het doorlaat of juist blokkeert.

Meerdere vestigingen en thuiswerken

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen of thuiswerkers? IP-VPN maakt het mogelijk deze locaties veilig aan elkaar te koppelen. VPN staat voor Virtual Private Network en houdt in dat een privé netwerk virtueel is opgezet via een publiek netwerk, zoals internet. Wanneer alle locaties voorzien zijn van dataverbinding via AENC, maakt IP-VPN het mogelijk om alle locaties veilig met elkaar te verbinden.

Inrichting en management

Managed Firewall wordt initieel opgeleverd met een standaard set aan regels, die kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Het firewall platform wordt volledig gemanaged door AENC en gegarandeerd middels een SLA. En uiteraard altijd up-to-date gehouden, zodat u steeds beveiligd bent voor nieuwe gevaren.

Rapportage en SLA

Via het online portal krijgt u toegang tot rapportages die u inzicht geven in het functioneren van de service. De service heeft een eigen SLA, die we u op verzoek toesturen.

De voordelen van

Managed Firewall
Z

Altijd up-to-date

Z

Altijd up-to-date

Z

Schaalbaar

Z

Beheer door security experts van AENC

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief