Medewerker Bedrijfsteam (Full time)

Als medewerker van ons bedrijfsteam ben je de spreekwoordelijke administratieve duizendpoot. Je bent een innovatieve aanpakker met een communicatief en organisatorisch talent. Jij schakelt snel en accuraat en weet hierbij de juiste prioriteiten te stellen; van hectiek krijg je energie. Je bent in deze zeer veelzijdige functie verantwoordelijk voor het beheer van onze orderportefeuilles en het onderhouden en toevoegen van informatie aan onze portal. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, jij draagt op geheel eigen wijze bij om onze afdeling krachtig en zichtbaar neer te zetten.

 

Wie zijn wij?

Met de beste apparatuur, slimme software en ondersteunende systemen zorgen wij dat onze klanten beter, effectiever en prettiger kunnen werken. Maar vóórdat we ook maar iets installeren, beginnen we eerst met luisteren. Wat zijn precies uw wensen? Welke oplossing past daarbij? Omdat wij geloven in verbinding is ons motto ‘We all need connection’. Verbinding tussen mensen maar ook tussen devices, systemen en technologieën. Deze belofte willen wij ook terug laten komen in onze service. Dát is AENC.

 

Hebben wij een match?

Wij denken dat de ideale kandidaat over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Je beschikt over een afgeronde MBO4 opleiding maar schakelt op hbo-niveau;
  • Je bent flexibel, initiatiefrijk, servicegericht en financieel onderlegd;
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
  • In een dynamische, soms hectische omgeving ben jij in staat om meerdere activiteiten tegelijk uit te voeren en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

 

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn
  • Mogelijkheden voor trainingen, intern en extern
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je solliciteren op deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar pz@aenc.nl t.a.v. mevrouw Irene Florisson.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share This