Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Uw medewerkers kunnen 365 dagen per jaar Microsoft gebruiken

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Met Microsoft liggen er 365 dagen met eindeloze mogelijkheden voor u in het verschiet. Werk samen op uw manier en beheer wijzigingen in gedeelde documenten, ongeacht of u offline, online of tegelijk met anderen werkt. En werk altijd en overal met uw favoriete Office-apps en ga op het ene apparaat verder waar u op het andere was gebleven.

Flexibiliteit

Anytime, anyplace, anywhere. U kunt Microsoft 365 benaderen vanaf elk device en op iedere locatie. Of u nu werkt op een pc, tablet of smartphone. Zo heeft u overal toegang tot de nieuwste versie van uw e-mail, agenda’s, documenten, bestanden, contactpersonen en persoonlijke instellingen. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

Gemak

Versiebeheer behoort tot het verleden. Met Microsoft 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office, Skype, OneNote, Exchange en SharePoint. Een groot voordeel is dat uw ICT-afdeling zich daardoor niet langer bezig hoeft te houden met infrastructurele zaken. Maar zich volledig kan focussen op het toevoegen van waarde voor uw organisatie. Terwijl de gebruikers profiteren van optimale functionaliteit.

Schaalbaarheid

Met Microsoft 365 betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft. Microsoft 365 is een oplossing die als geen ander realtime met u meebeweegt bij plotselinge groei of krimp van uw organisatie.

Samenwerken

Dankzij slimme functies zoals multi party videovergaderingen in HD, gedeelde schermen en realtime notities wordt teamwork een fluitje van een cent. Werk tegelijk met collega’s aan bestanden die zijn opgeslagen in de cloud. Zie waar zij typen in Word en bekijk realtime hun wijzigingen. En nodig anderen uit om mee te doen met één klik op de knop delen.

Zekerheid

Microsoft garandeert u een uptime van 99,9%. Mocht het datacenter dat u gebruikt, om welke reden dan ook uitvallen, neemt een ander deze taken over. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de hoogste beschikbaarheid.

Samenwerken

Dankzij slimme functies zoals multi party videovergaderingen in HD, gedeelde schermen en realtime notities wordt teamwork een fluitje van een cent. Werk tegelijk met collega’s aan bestanden die zijn opgeslagen in de cloud. Zie waar zij typen in Word en bekijk realtime hun wijzigingen. En nodig anderen uit om mee te doen met één klik op de knop delen.

Veiligheid

Microsoft 365 voldoet aan de zeer strenge Europese privacyvoorwaarden voor de opslag van gegevens. De ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw gegevens bij Microsoft 365.

Kosten

Bij een lokale installatie van de software komen een hoop kosten kijken. Servers, licenties, een besturingssysteem en implementatie. En wat te denken van een support- en onderhoudscontract voor de nodige updates en check-ups en de kosten voor ICT-personeel en beheer. Met Microsoft 365 zijn bovenstaande kosten verleden tijd. U heeft altijd een up-to-date omgeving zonder additionele investeringen tussentijds. Het is mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor een x-aantal gebruikers tegen een vast bedrag per maand, ofwel pay-per-use. Kies de abonnementsvorm die het beste bij uw organisatie past. Het is zelfs mogelijk om voor bepaalde gebruikers(groepen) een maatwerkabonnement af te sluiten. Voor bijvoorbeeld alleen e-mail of documentbeheer. Hierdoor worden de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.

Alle beschikbare Microsoft 365 apps voor elk apparaat

Waarom kiezen voor Microsoft 365 van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u meer informatie over Microsoft 365?

Met Microsoft 365 geeft u uw medewerkers eindeloze mogelijkheden. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!