Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Bescherm bedrijfsgegevens op uw mobiele toestellen met daadkrachtige beveiliging

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Wie heeft er tegenwoordig géén smartphone of tablet? Ook zakelijk zijn deze apparaten niet meer weg te denken. Handig voor de zakelijke e-mail of het automatisch synchroniseren van de agenda. En dankzij deze inmiddels wel heel krachtige apparaten is er veel meer mogelijk. Zo kunnen u en uw medewerkers alle soorten bedrijfsinformatie ontvangen, raadplegen, verwerken en verzenden. Waar en wanneer u maar wilt.

Logisch dat ook u en uw medewerkers willen profiteren van deze voordelen. Dan is het goed om te weten dat AENC alle mogelijke innovatieve Mobile Management oplossingen heeft. Die ervoor zorgen dat uw organisatie en medewerkers altijd bereikbaar zijn. En waarbij de veiligheidsrisico’s tot een minimum beperkt blijven.

Beheer en beveiliging

Beheer al uw mobiele zakelijke apparaten lokaal of vanuit de cloud. Sla uw bedrijfsdata op de devices op in een geïsoleerde en beveiligde omgeving die wordt beheerd door de organisatie. De gebruiker hoeft maar een keer het wachtwoord in te voeren, zelfs na wachtwoordwijziging. De toegang tot bedrijfsdata en zakelijke apps is beveiligd met een aparte code of vingerafdruk. En een beveiligde uniforme webbrowser zorgt voor veilige toegang tot interne systemen.

App store

Apps zijn enorm populair. Wilt u voorkomen dat uw medewerkers zomaar elke app op hun zakelijke toestel kunnen installeren? En wilt u dat iedereen werkt met dezelfde uniforme zakelijke e-mail, agenda, contacten en notitie apps als bij iOS, Android en Windows? Creëer dan uw eigen enterprise app store. Apps en instellingen worden in dat geval volledig automatisch op de toestellen geïnstalleerd. Zo zorgt u voor een transparante selectie van goedgekeurde en veilige apps die gebruikers op hun apparaten mogen installeren en gebruiken.

Bedrijfsdata beschermen

Verwijder bedrijfsdata en zakelijk apps van een toestel als dit wordt gestolen, verloren gaat of als een medewerker vertrekt. Of stel in dat bedrijfsdata automatisch wordt verwijderd na bijvoorbeeld 30 dagen van inactiviteit van het toestel. U kunt de toegang tot zakelijke apps en bedrijfsdata automatisch blokkeren bij misbruik. Of voorkom het opslaan van uw zakelijke bestanden op ongewenste cloud opslag zoals Dropbox of Google Drive. En blokkeer acties zoals kopiëren en knippen van gegevens uit de beheerde zakelijke apps naar andere apps. Met de Mobile Device, Application en Content Management van AENC is het allemaal mogelijk.

Illustratie Mobile Device Management

Introvideo Citrix Endpoint Management 

Waarom kiezen voor Mobile Device Management van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Wilt u meer informatie over Mobile Device Management?

Hoe beheert en beveiligd u alle zakelijke apparaten? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!