TRENDING
Nieuwe website
Uw wensen en behoeften staan centraal

AENC is de laatste jaren hard gegroeid. En daar zijn we blij mee uiteraard. Van een leverancier van ‘losse’ artikelen in de eerste beginjaren tot een moderne projectorganisatie in audiovideo, kantoorautomatisering, software en lichtaansturing. En dat willen we ook communiceren en uitdragen.

Thema’s

De nieuwe website is helemaal ingericht en vormgegeven rondom diverse klantbehoeften die wij helpen oplossen. De volgende thema’s vormen de kern van de site:

— Het nieuwe werken
— Onderwijzen en trainen
— Vergaderen
— Presenteren en spreken
— Informeren
— Licht aansturen

Kantoorautomatisering

Het thema het nieuwe werken richt zich voornamelijk op onze automatiseringsoplossingen. Werken doen we niet meer noodzakelijkerwijs van 9 tot 5 op kantoor. Organisaties worden daardoor flexibel en wendbaar. Maar, het moet wel veilig kunnen. En zonder storingen.

Audiovideo

De thema’s onderwijzen en trainen, vergaderen, en presenteren en spreken focussen zich op onze audiovisuele oplossingen. Interactie met studenten of cursisten is tegenwoordig vanzelfsprekend geworden. Lesgeven en trainen is namelijk geen eenrichtingsverkeer meer. En vergaderingen zijn noodzakelijk om beslissingen te nemen en knopen door te hakken. Maar iedereen moet wél de ruimte krijgen om z’n stem te laten horen. Zodat de beslissingen die genomen worden, breed gedragen zijn. En een presentatie moet voor iedereen goed te zien en te horen zijn. Zodat de presentator zich kan concentreren op wat hij of zij wilt vertellen.

Software

Een aantal van onze softwareoplossingen vallen onder het thema informeren. Informatie leent zich steeds beter om op beeldschermen te tonen. Maar dan wel de juiste informatie, op het juiste tijdstip, voor de juiste doelgroep. Anders verliest de informatie snel haar attentiewaarde.

Lichtaansturing

Het thema licht aansturen richt zich uiteraard vooral op onze lichtaansturingsoplossingen. Goede lichtaansturing is van grote waarde. Het bespaart niet alleen kosten, het is ook beter voor het milieu.

Ook belangrijk

De nieuwe site heeft een professionele, zakelijke uitstraling met speelse effecten. Dat is ook precies wat AENC is. Een professioneel, solide en betrouwbaar bedrijf, waar werkplezier en ontspannenheid erg belangrijk zijn. Virtual Reality is in opkomst. We kunnen steeds meer virtueel beleven. Op onze nieuwe website besteden we er uiteraard ook aandacht aan. Er zijn een aantal virtuele ruimtes met onze oplossingen ingericht. Zo kunt u ‘rondkijken’ wat er allemaal mogelijk is. Een belangrijke plek is ingeruimd voor innovaties, blogs en nieuwtjes. Innovatie is essentieel om te overleven. En we vinden het belangrijk u te informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen en interessant nieuws over onze markt en ons bedrijf.

Auteur

Marco Krijgsman

Marco is marketingspecialist bij de AENC Groep en één van zijn passies is het delen van informatie.

Share This