Office 365? Heeft u nagedacht over uw back-up?

Nieuws

Eenieder ziet vandaag de dag wel de waarde in van een goede back-up. Zeker met de enorme hoeveelheid aan data die we verzamelen is back-up essentieel voor je bedrijfsvoering. Met zoveel data en verschillende (cloud)locaties is de kans groot dat er iets over het hoofd gezien wordt. Heeft u bijvoorbeeld nagedacht over de back-up van uw office 365. De ingebouwde prullenbak functie bewaard documenten maximaal 90 dagen. En als er iets gebeurt met Microsoft of haar data, bestaat de kans dat u ook wordt getroffen. Het is dan ook van belang om een back-up te hebben bij een 2e datacenter om zo provider-onafhankelijkte zijn.

Veeam, partner van AENC, heeft een vernieuwde versie van Veeam Backup for Microsoft Office 365 uitgebracht. Deze derde versie biedt een snellere back-up, betere beveiliging, meer inzicht en betere analytics. De oplossing van Veeam back-upt data van Office 365 Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams en zorgt ervoor dat losse documenten snel te herstellen zijn.

Meer weten over Veeam Backup for Microsoft Office 365? Lees dan meer op https://www.veeam.com/nl/backup-microsoft-office-365.html of neem contact met ons op

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!