Heel uw werkplek in de cloud

Met Office liggen er 365 dagen met eindeloze mogelijkheden voor u in het verschiet. Werk samen op uw manier en beheer wijzigingen in gedeelde documenten, ongeacht of u offline, online of tegelijk met anderen werkt. En werk altijd en overal met uw favoriete Office-apps en ga op het ene apparaat verder waar u op het andere was gebleven.

Microsoft Office 365, een greep uit de mogelijkheden

Flexibiliteit

Anytime, anyplace, anywhere. U kunt Office 365 benaderen vanaf elk device en op iedere locatie. Of u nu werkt op een pc, tablet of smartphone. Zo heeft u overal toegang tot de nieuwste versie van uw e-mail, agenda’s, documenten, bestanden, contactpersonen en persoonlijke instellingen. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

Gemak

Versiebeheer behoort tot het verleden. Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office, Skype, OneNote, Exchange en SharePoint. Een groot voordeel is dat uw IT-afdeling zich daardoor niet langer bezig hoeft te houden met infrastructurele zaken. Maar zich volledig kan focussen op het toevoegen van waarde voor uw organisatie. Terwijl de gebruikers profiteren van optimale functionaliteit.

Schaalbaarheid

Met Office 365 betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft. Office 365 is een oplossing die als geen ander realtime met u meebeweegt bij plotselinge groei of krimp van uw organisatie.

Samenwerken

Dankzij slimme functies zoals multi party videovergaderingen in HD, gedeelde schermen en realtime notities wordt teamwork een fluitje van een cent. Werk tegelijk met collega’s aan bestanden die zijn opgeslagen in de cloud. Zie waar zij typen in Word en bekijk realtime hun wijzigingen. En nodig anderen uit om mee te doen met één klik op de knop delen.

Zekerheid

Microsoft garandeert u een uptime van 99,9%. Mocht het datacenter dat u gebruikt, om welke reden dan ook uitvallen, neemt een ander deze taken over. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de hoogste beschikbaarheid.

Veiligheid

Office 365 voldoet aan de zeer strenge Europese privacyvoorwaarden voor de opslag van gegevens. De ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw gegevens bij Office 365. Daarnaast heeft De Nederlandsche Bank de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365.

Kosten

Bij een lokale installatie van de Office software komen een hoop kosten kijken. Servers, licenties, een besturingssysteem en implementatie. En wat te denken van een support- en onderhoudscontract voor de nodige updates en check-ups en de kosten voor IT-personeel en beheer.

Met Office 365 zijn bovenstaande kosten verleden tijd. U hebt altijd een up-to-date omgeving zonder additionele investeringen tussentijds. Het is mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor een X aantal gebruikers tegen een vast bedrag per maand, ofwel pay-per-use. Kies de abonnementsvorm die het beste bij uw organisatie past. Het is zelfs mogelijk om voor bepaalde gebruikers(groepen) een maatwerkabonnement af te sluiten. Voor bijvoorbeeld alleen e-mail of documentbeheer. Hierdoor worden de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.

AENC adviseert

Microsoft Office 365

De voordelen van

Office 365
Z

Anytime, anyplace, anywhere

Z

Altijd en automatisch de laatste versie

Z

Aanpasbaar aan uw organisatie

Z

Teamwork in optima forma

Z

Zeker en veilig

Z

Beheersbare kosten dankzij abonnementsvorm

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief