Selecteer een pagina

Heel uw werkplek in de cloud

Met Office liggen er 365 dagen met eindeloze mogelijkheden voor u in het verschiet. Werk samen op uw manier en beheer wijzigingen in gedeelde documenten, ongeacht of u offline, online of tegelijk met anderen werkt. En werk altijd en overal met uw favoriete Office-apps en ga op het ene apparaat verder waar u op het andere was gebleven.

Microsoft Office 365

De mogelijkheden

Flexibiliteit

Anytime, anyplace, anywhere. U kunt Office 365 benaderen vanaf elk device en op iedere locatie. Of u nu werkt op een pc, tablet of smartphone. Zo heeft u overal toegang tot de nieuwste versie van uw e-mail, agenda’s, documenten, bestanden, contactpersonen en persoonlijke instellingen. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

Gemak

Versiebeheer behoort tot het verleden. Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office, Skype, OneNote, Exchange en SharePoint. Een groot voordeel is dat uw IT-afdeling zich daardoor niet langer bezig hoeft te houden met infrastructurele zaken. Maar zich volledig kan focussen op het toevoegen van waarde voor uw organisatie. Terwijl de gebruikers profiteren van optimale functionaliteit.

Schaalbaarheid

Met Office 365 betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft. Office 365 is een oplossing die als geen ander realtime met u meebeweegt bij plotselinge groei of krimp van uw organisatie.

Samenwerken

Dankzij slimme functies zoals multi party videovergaderingen in HD, gedeelde schermen en realtime notities wordt teamwork een fluitje van een cent. Werk tegelijk met collega’s aan bestanden die zijn opgeslagen in de cloud. Zie waar zij typen in Word en bekijk realtime hun wijzigingen. En nodig anderen uit om mee te doen met één klik op de knop delen.

Zekerheid

Microsoft garandeert u een uptime van 99,9%. Mocht het datacenter dat u gebruikt, om welke reden dan ook uitvallen, neemt een ander deze taken over. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de hoogste beschikbaarheid.

Veiligheid

Office 365 voldoet aan de zeer strenge Europese privacyvoorwaarden voor de opslag van gegevens. De ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid van uw gegevens bij Office 365. Daarnaast heeft De Nederlandsche Bank de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365.

Onderdelen van Office 365

Exchange Online

Slimmer werken, overal, dankzij gehoste e-mail

Met Microsoft Exchange Online krijgt u meer voor elkaar dankzij de uitgebreide en geavanceerde e-mailmogelijkheden met telefoons, tablets, desktops en het web.

  • E-mailfuncties op bedrijfsniveau met grotere en betrouwbaardere mailboxen
  • Betere samenwerking door het delen van documenten
  • Geavanceerde functies voor archivering, beveiliging en naleving
  • Mailbox van 50 of 100GBper gebruiker

Automatische patches besparen u tijd en moeite bij het beheren van uw systeem. Geef uw gebruikers een in-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En biedt ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten.

 

OneDrive voor Bedrijven

Een centrale plaats voor al uw werkbestanden

OneDrive voor Bedrijven maakt het gemakkelijk om uw documenten te beheren en te delen vanaf elke locatie, en om samen te werken in realtime, op uw favoriete apparaten.

 

SharePoint Online

Teamwork mogelijk maken 

Bied mensen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

 

Skype voor Bedrijven

Voor een goede teamsamenwerking is goede communicatie onontbeerlijk

Verbind uw teams op de manier waarmee ze vertrouwd zijn, in de Office toepassingen die ze dagelijks gebruiken. Met Skype voor Bedrijven kunt u uw infrastructuur vereenvoudigen met één platform voor bellen, vergaderen, video en delen.

Skypevergaderingen bieden audio-, video- en webvergaderingen op internet, met de mogelijkheid om vergaderingen vooraf te plannen of op een willekeurig moment te starten. Er kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan een vergadering, vanaf een smartphone, tablet, pc, telefoon en speciale vergaderapparatuur. En met Skype Meeting Broadcast vergroot u het bereik van Skype-vergaderingen tot zelfs 10.000 deelnemers. Ideaal voor webinars, vergaderingen waarbij iedereen aanwezig moet zijn en andere één-op-veel-presentaties. Planningsopties maken het mogelijk om de aanwezigheid te beperken tot medewerkers van de organisatie of de vergadering toegankelijk te maken voor iedereen op internet.

Met vergaderen via PSTN van Microsoft kunt u ook deelnemen aan Skypevergaderingen vanaf uw telefoon. Dit is handig als u geen tablet of pc bij de hand hebt of als u ergens bent waar geen internettoegang is.

 

OneNote

Ideeën krijgen vorm

Creëren op uw eigen manier
Krabbelt u uw ideeën op servetten en plaknotities? Of houdt u een nauwkeurig archief bij? Hoe u uw gedachten ook vorm geeft, met OneNote hebt u er een manier voor. Typ, schrijf of teken net zo vrij als met pen op papier. Zoek en kopieer van het web om ideeën in beeld uit te drukken.

Samenwerken met iedereen
Uw team ontwikkelt het idee van de eeuw. Uw gezin plant het menu voor een familiereünie. Synchroniseer waar u ook bent zodat iedereen van alles op de hoogte is.

Denken met inkt
3, 2, 1… tekenen maar. U hebt alleen een stylus of uw vingertop nodig. Schrijf notities met de hand en zet deze later om in getypte tekst. Markeer wat belangrijk is en druk ideeën uit met kleuren of vormen.

Toegang vanaf elke locatie
Het is eenvoudig om de inhoud van notities van overal op te halen, zelfs als u offline bent. Begin op uw laptop en werk vervolgens notities op uw telefoon bij. OneNote werkt op elk apparaat of platform.

 

Yammer

Verbinding maken binnen uw bedrijf

Bespreek ideeën, deel updates en krijg via crowdsourcing antwoorden van collega’s overal ter wereld. Yammer biedt uw team een snellere en slimmere manier om verbinding te maken en samen te werken binnen uw organisatie.

Delen en samenwerken met de juiste mensen
Communiceer, deel bestanden en werk samen in groepen die zijn georganiseerd op project of onderwerp. Breid het gesprek waar nodig uit door externe partners veilig bij het gesprek te betrekken.

De kennis in uw organisatie benutten
Gebruik de detectie feed om bij te houden wat belangrijk is. Zoek en borduur voort op het werk van anderen dankzij een slimmere zoekfunctie die aangepaste resultaten biedt op basis waarvan betere beslissingen kunnen worden genomen.

Iedereen verbinden en erbij betrekken
Voeg een nieuwe dimensie aan uw samenwerking toe met krachtige, veilige mobiele apps waarmee teams verbonden zijn en deel uitmaken van de community, waar ze ook zijn.

Werkt naadloos met Office
Profiteer van de vertrouwde interface en functies voor het delen van bestanden die u al gebruikt. Yammer is de sociale laag binnen Office en werkt naadloos samen met uw favoriete apps om u te helpen productief te blijven.

Kosten

Bij een lokale installatie van de Office software komen een hoop kosten kijken. Servers, licenties, een besturingssysteem en implementatie. En wat te denken van een support- en onderhoudscontract voor de nodige updates en check-ups en de kosten voor IT-personeel en beheer.

Met Office 365 zijn bovenstaande kosten verleden tijd. U hebt altijd een up-to-date omgeving zonder additionele investeringen tussentijds. Het is mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor een X aantal gebruikers tegen een vast bedrag per maand, ofwel pay-per-use. Kies de abonnementsvorm die het beste bij uw organisatie past. Het is zelfs mogelijk om voor bepaalde gebruikers(groepen) een maatwerkabonnement af te sluiten. Voor bijvoorbeeld alleen e-mail of documentbeheer. Hierdoor worden de kosten inzichtelijk en voorspelbaar.

Advies?

Gerelateerd

Back-up en replicatie

Na een calamiteit als brand of bliksem snel weer aan de slag, zonder verlies van data Stel dat uw...

Microsoft Azure

Moderne organisaties kiezen voor Microsoft Azure Microsoft Azure maakt ICT sneller, makkelijker en...

Office 365

Heel uw werkplek in de cloud Met Office liggen er 365 dagen met eindeloze mogelijkheden voor u in...

Private en Hybride Cloud

Complete controle en gemak via uw eigen, beschermde ‘privé of hybride cloud’ Eenvoudig gezegd is...

De voordelen van Microsoft Office 365

> Anytime, anyplace, anywhere
> Altijd en automatisch de laatste versie
> Aanpasbaar aan uw organisatie
> Teamwork in optima forma
> Zeker en veilig
> Beheersbare kosten dankzij abonnementsvorm

VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 - (0)38 - 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 - (0)89 - 30 88 45

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag