Onderdeel van het AENC Intelligent concept

"Het is erg prettig dat AENC zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij ons staat!"

Den Ouden Tanktransport BV, ook wel bekend als OTT, is een middelgrote tanktransporteur. Het bedrijf is gevestigd in Alblasserdam en is al 30 jaar actief in de tanktransport. Men coördineert tanktransporten door heel Europa en ook tankreiniging is een belangrijke activiteit. De afgelopen jaren heeft OTT een behoorlijke groei doorgemaakt. “Sindsdien speelt ICT een steeds belangrijkere rol binnen ons bedrijf”, aldus IT-coördinator Martin Molenaar.

High Availability omgeving

Er is een High Availability omgeving opgeleverd; wanneer er binnen de ICT-omgeving componenten zijn die niet meer functioneren, dan wordt dit door een ander deel automatisch overgenomen. Zoveel als mogelijk hebben we redundant uitgevoerd om een hoge beschikbaarheid te kunnen garanderen. Verder is de patchruimte verhuisd en geheel opnieuw ingericht. Dit laatste gebeurde in samenwerking met een externe elektro-installateur.

“We zijn erg blij met onze nieuwe ICT-omgeving. Hij is qua grootte toereikend voor minimaal de komende vijf jaar. En we hebben nu ook meer geïnvesteerd in de veiligheid. Het waarborgen van de continuïteit wordt toch steeds belangrijker en dat is met deze vernieuwing gerealiseerd. Het geeft echt een goed gevoel dat we altijd iets hebben dat werkt!”

Hoe is het project verlopen?

Het project is uitermate goed verlopen. “Het was best wel spannend, omdat we moesten kunnen blijven draaien tijdens de verhuizing. Dankzij AENC zijn we verhuisd zonder dat OTT daar enige downtime van heeft ervaren”. Volgens Martin is dit met name te danken aan de grondige voorbereiding door AENC op de uiteindelijke verhuizing. “Dit vraagt veel professionaliteit en we hebben gezien dat AENC dit aankan. Men wist wat er gedaan moest worden. We zijn tijdens de verhuizing dan ook geen data kwijtgeraakt bijvoorbeeld. Dit was van essentieel belang voor ons en daarin zijn we niet teleurgesteld.”

Daar waar kon heeft AENC, vanwege COVID-19, zoveel mogelijk op afstand geregeld. Op een paar momenten is men wél persoonlijk aanwezig geweest. “Het is fijn dat ze bepaalde technische taken op zich hebben genomen, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Ze hebben ons echt ontzorgd daarin. En het ging allemaal heel flexibel. Zo was men bijvoorbeeld bereid om ’s avonds, na onze werktijd, de voorbereidingen te treffen.”

Er zijn enkele woorden die steeds terugkomen in de beschrijving van Martin. Allereerst is dat het ontzorgen: “Dat ze zelf regelmatig tegen ons zeiden: Dat doen wij wel, dat hoef je niet zelf te doen”. Het is fijn om op hun kennis en expertise te kunnen rekenen.” Verder beschrijft Martin AENC als professioneel en adviserend. “Ze geven goed advies. Je kunt merken dat ze de juiste kennis in huis hebben. Ze zijn bekwaam en professioneel. Ook waar wij zelf tijdens het project geen erg in hadden, brachten zij onder de aandacht en namens ons dat vervolgens uit handen.” Verder is hij ook lovend over de communicatie. “We hebben enkele contactpersonen bij AENC en daar hebben we korte lijntjes mee. Het contact is goed, men reageert snel en afspraken worden nagekomen. We ervaren AENC zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij!” 

Voor ons is er geen reden om verder te zoeken!

Martin zou AENC om bovenstaande redenen dan ook zeker aanbevelen bij anderen. “Ze zijn professioneel en geven het juiste advies. Voor ons is er geen reden om verder te zoeken!” Om dit te onderstrepen verwijst hij naar een recent artikel dat hij plaatste op LinkedIn, waar AENC als ICT-partner genoemd werd. “We zijn gewoon heel erg blij met AENC!”

"Het is erg prettig dat AENC zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij ons staat!"
Martin Molenaar

IT-coördinator , OTT Den Ouden tanktransport BV

Wilt u meer weten over project OTT Den Ouden tanktransport BV?

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Ook interessant

  Albeda College

  Albeda heeft een prachtige nieuwe onderwijslocatie op het terrein van Rotterdam The Hague Airport. Locatie Lutonbaan is een unieke locatie op een unieke plek. Men heeft op deze locatie als het ware een luchthaven nagebouwd: de studenten komen binnen in de ontvangsthal, er zijn verschillende gates en er is ook een nagebouwde hangar.

  Unigarant

  Room Booking – Digitale receptie

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!