Maak optimaal gebruik van de Prowise presenter software

Prowise interactieve oplossingen worden massaal aangeschaft, met name binnen het onderwijs. Maar u maakt pas optimaal gebruik van deze geweldige hard- en software als u weet hoe u het werkt en wat er allemaal mogelijk is. En in de praktijk schort het daar nog wel eens aan. Er worden duizenden euro’s geïnvesteerd in apparatuur en software, maar gebruikers weten vaak niet hoe ze de aangeschafte oplossing optimaal benutten. En dat is zonde! Dankzij onze Prowise trainingen haalt u het maximale uit de Presenter software en de Prowise interactieve hardware.

Prowise presenter, een greep uit de mogelijkheden

Inspiratiesessie

De Inspiratiesessie biedt een eerste kennismaking met Presenter. U ervaart de vele voordelen die de software biedt om uw les te verrijken en de interactiviteit te vergroten in uw klaslokaal. Met Presenter creëert u op een zeer gebruiksvriendelijke manier uw eigen presentaties en educatieve lessen!

Trainingen

Maak optimaal gebruik van Presenter en volg de trainingen Brons, Zilver en Goud. Na het behalen van de eindopdracht ontvangt u een certificaat als bewijs van opgedane vaardigheden.

Train de trainer

Wilt u verzekerd zijn van een geslaagde implementatie van Presenter bij u op school? In vier bijeenkomsten bent u gelijkwaardig aan een gecertificeerde Presenter trainer, maar dan binnen uw eigen team.

AENC adviseert

Prowise

De voordelen van

Digibord software
Z

Haal het maximale uit uw Prowise oplossing

Z

U geeft zekerder les

Z

Diverse niveaus mogelijk

Z

Train uw eigen team

Z

Maatwerk mogelijk

L

En nog veel meer

Vul onderstaand uw gegevens in voor een verzoek tot bezoek.

Branche:ZakelijkEducatief