Vergaderen
Vergaderruimtebeheer
Via een online platform vergaderingen inplannen en vergaderruimtes beheren

BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert. Voor een overleg met een collega, een meeting met het hele team, een bespreking op het hoofdkantoor of een demonstratie in de showroom bijvoorbeeld. De automatische koppeling met uw Exchange, Outlook en/of Office 365 applicatie zorgt voor maximale efficiency. En de deurkaart, een interactief display bij de ruimte maakt BrightBooking een complete room management oplossing.

VERGADEREN >> VERGADERRUIMTE BEHEER
Via een online platform vergaderingen inplannen en vergaderruimtes beheren
BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert. Voor een overleg met een collega, een meeting met het hele team, een bespreking op het hoofdkantoor of een demonstratie in de showroom bijvoorbeeld. De automatische koppeling met uw Exchange, Outlook en/of Office 365 applicatie zorgt voor maximale efficiency. En de deurkaart, een interactief display bij de ruimte maakt BrightBooking een complete room management oplossing.

Vergaderruimtebeheer, een greep uit de mogelijkheden

BrightBooking Portal

Altijd dichtbij
De BrightBooking Portal is altijd dichtbij. Via het web portal of de app is deze altijd en overal vandaan te benaderen. En uiteraard kunt u er op rekenen dat dit veilig gebeurt. Vooral de app is zeer innovatief en beantwoord volledig aan de huidige eisen en wensen die worden gesteld aan het beheer van ruimtes.

Zeer eenvoudig zoeken en boeken
BrightBooking kenmerkt zich door de zeer eenvoudige manier van zoeken en boeken. Geef aan binnen welke periode en hoe lang u een ruimte wilt reserveren, hoeveel personen er aanwezig zijn, welke voorzieningen u nodig heeft en op welke (eventuele) locatie u wilt vergaderen. BrightBooking toont u direct de mogelijkheden.

Integratie met uw bedrijfsapplicaties
BrightBooking integreert naadloos met uw bestaande applicaties zoals Exchange, Outlook en/of Office 365. Zodra u een ruimte boekt, staat deze direct in de ruimteagenda, maar ook in de persoonlijke agenda van de genodigden. Als de organisator de vergadering annuleert, wordt deze automatisch ook in BrightBooking verwijderd.

De deurkaart

Status van de ruimte
Op de deurkaart ziet u in één oogopslag of de ruimte bezet of vrij is. Er zijn displays met rode en groene LED-verlichting in de rand, zodat de status van de ruimte zelfs ook op afstand zichtbaar is.

Bekijken van de planning
Als er wordt vergaderd, ziet u op de deurkaart direct hoe lang de betreffende vergadering nog duurt. Zo hoeft u niemand te storen tijdens de vergadering. En met één druk op de knop is de complete planningsagenda van de ruimte te bekijken.

Plannen
Als u bij een ruimte staat die vrij is, is deze meteen via de deurkaart te reserveren. In een handomdraai is de ruimte voor een half uur voor u vastgezet. Maar ook een vergadering die langer duurt en op een later tijdstip plaatsvindt, is via de deurkaart te plannen.

Verleng of stop de vergadering
Loopt uw vergadering iets uit en is de ruimte nog beschikbaar? Met één druk op de knop verlengt u deze met een half uur. En als de vergadering eerder klaar is dan gepland, geeft u de ruimte gewoon weer vrij.

Storing melden
Een storing aan bijvoorbeeld de airco of het display in de ruimte melden? Doe dit simpel en snel via de deurkaart. Er wordt een mail gestuurd naar de betreffende personen of afdeling, zodat ze gelijk actie kunnen ondernemen.

Advies?

Alle vergaderen thema’s

Bediening

Op één gebruiksvriendelijk knoppenpaneel of touchscreen al uw apparatuur bedienen

Collaboration

Voor een goede samenwerking is de juiste communicatie onontbeerlijk. Maak waar u …

Discussiesystemen

Uitstekende verstaanbaarheid dankzij veelzijdige microfoons en krachtige speakers

Draadloos en BYOD

Koppel tot wel 64 mobiele devices en creëer één functioneel draadloos vergaderplatform

Google Jamboard

Ontplooi de creativiteit van uw team met Jamboard. Schets uw ideeën in whiteboardstijl.

Meekijken en opnemen

De vergadering live laten zien in andere ruimtes, streamen, of opnemen en archiveren

Wij adviseren o.a.

De voordelen van vergaderruimtebeheer

» Volledig online te beheren
» Vergaderruimtes efficiënter benutten
» Plannen op basis van voorkeuren
» Geen irritaties en zoektochten meer
» Te koppelen met bestaande agendasystemen
VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 - (0)38 - 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 - (0)89 - 30 88 45

Share This