Room Management: beheer en reserveer uw vergaderruimten eenvoudig online

Heeft u meerdere vergaderruimten? En wilt u het beheren en reserveren ervan vereenvoudigen? Met ons room management systeem heeft u nergens omkijken naar. Alle gebruikers regelen hun reserveringen zelf: online, via de nieuwe Outlook plug-in, de app of het interactief display. Uiteraard verzorgen wij de gehele installatie én de integratie met uw huidige systemen.

Test onze Room Manager een maand lang gratis

Niet goed? Dan halen we het gewoon weer op. Vul het formulier in of bel 078 – 69 95 888.

Wat kunt u met onze Room Manager?

 • Ruimte reserveren via app of website

  Online, via de nieuwe Outlook plug-in of de innovatieve app heeft u veilig toegang tot de room management portal van GoBright

 • Reserveren in een paar klikken

  Geef aan wanneer en hoe lang u een ruimte wilt reserveren, voor hoeveel personen en met welke voorzieningen. Het systeem toont u direct alle mogelijkheden.

 • Integratie met uw software

  Het systeem integreert naadloos met Exchange, Outlook, Office 365 en andere applicaties. Boekingen worden dus direct gekoppeld aan de agenda’s van genodigden.

 • Display voor direct overzicht

  De interactieve display bij de ruimte toont de actuele status. Bekijk bijvoorbeeld hoe lang een vergadering nog duurt. Of boek direct een ruimte.

 • Snel tijd bijboeken

  Loopt uw vergadering uit en is de ruimte nog beschikbaar? Met één druk op de knop verlengt u uw reservering met een half uur.

 • Alle cijfers inzichtelijk

  Binnen de portal zijn allerlei reserverings-, no-show en bezettingsdata voorhanden. Belangrijke informatie voor facilitaire afdelingen..

 • Hulp bij storingen

  Airco kapot? De beamer werkt niet? Meld het met een druk op de knop bij de verantwoordelijke persoon of afdeling, zodat ze gelijk actie kunnen ondernemen.

 • NIEUW: de Outlook plug-in

  Direct vanuit uw vertrouwde Outlook omgeving alles regelen. Makkelijker kan het niet. En geheel GRATIS bij de software inbegrepen!

Waarom kiezen voor de Room Manager van AENC?

Met onze Room Manager bespaart u tijd, geld en veel ergernis en onnodig werk. Gebruik het online platform voor een overleg met een collega. Voor een meeting met het gehele team. Voor een bespreking op het hoofdkantoor of voor een demonstratie in uw showroom. In een handomdraai heeft u de ruimte gereserveerd, de benodigde voorzieningen doorgegeven én heeft u de mensen uitgenodigd die aanwezig moeten zijn.

Regel alles eenvoudig online

Benut uw vergaderruimten optimaal

Laat uw medewerkers efficiënter werken

Bezettingsgraad ruimten realtime inzichtelijk

Diverse optionele modules voor een nog completere oplossing

Optionele modules

Slimme oplossingen die de GoBright Room Manager een nog completere Room Management oplossing maken.

Nieuw: Control

De tijd vliegt, zelfs tijdens vergaderingen. Opeens staan de volgende gebruikers in de ruimte en moet u abrupt stoppen. Dankzij de nieuwe GoBright Control oplossing is dit verleden tijd. Het display in de ruimte geeft aan wanneer uw reservering afloopt, zodat u op tijd kunt afronden. Maar Control doet meer. Zodra uw reservering start, wordt het presentatiescherm automatisch aangezet en de ingestelde input geselecteerd. Daarnaast kunt u heel makkelijk een andere inputbron kiezen of het volume van de speakers regelen.

Catering & Services

Koffie, thee en water zijn een welkome aanvulling tijdens een vergadering. Of een smakelijke lunch tijdens de pauze. Ook kan er behoefte zijn aan bijvoorbeeld een draadloze audioset of tweede presentatiescherm. Met de GoBright Catering & Services module is het mogelijk om alle benodigde randzaken voor, tijdens en na een vergadering super eenvoudig en snel te reserveren.

Wayfinding

GoBright Wayfinding toont de actuele bezetting van alle ruimtes in één overzicht. Er wordt ook getoond in welke richting de ruimtes zich bevinden en welke eerstkomende vergaderingen er gepland staan. Klanten, gasten en bezoekers vinden hierdoor snel en eenvoudig hun weg door het gebouw. Wayfinding is eventueel te integreren in onze narrowcasting software.

Detection

GoBright Room Detection maakt de room management oplossing nog intelligenter. Een slimme sensor detecteert bewegingen. Als de sensor deze niet detecteert binnen de ingestelde tijdstermijn, wordt de reservering geannuleerd. Als automatische bezettingsdetectie gebruikt wordt, is zelfs direct reserveren niet noodzakelijk.

Test de Room Manager een maand gratis

We zijn zó overtuigd van de voordelen van onze Room Manager dat u deze gratis kunt testen. We installeren het systeem, geven u uitleg en vervolgens kunt u het een maand lang onbeperkt gebruiken. Bent u daarna niet tevreden? Dan halen we het gewoon weer op. Zonder vervelende vragen.

Dus reageer vandaag nog!