Onderdeel van het AENC Intelligent concept

De ICT-infrastructuur van uw organisatie beter en slimmer beveiligen

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Nederland telt één van de hoogste internetdichtheden van Europa. Volgens het Nationaal Cyber Security Centrum worden veel digitale aanvallen waargenomen op bedrijven in Nederland, waarbij het motief vooral economische spionage is. De aanvallers zijn op zoek naar persoons-, bank- en andere kwetsbare gegevens. Diverse voorbeelden tonen aan dat iedereen een potentieel slachtoffer kan zijn. Ook al heeft u voor uw gevoel niets bijzonders te verbergen.

Security as a Service van AENC

AENC helpt organisaties in het beter en slimmer beveiligen van hun ICT-infrastructuur. Onze medewerkers bezitten de juiste kennis, hebben ruime ervaring en werken met toonaangevende security producten en fabrikanten. In onze doorlopende strijd tegen ICT-dreigingen blijven wij investeren, innoveren en observeren. Dat samen vormt de basis voor onze krachtige ICT-security strategie.

Met Security as a Service van AENC bewapent u zich tegen bedreigingen zoals o.a. malware, ransomware, spionage, sabotage, informatiediefstal en interne schadelijke activiteiten. AENC beschikt over een groot aantal gecertificeerde consultants. Met Security as a Service van AENC kunnen wij uw ICT-afdeling ontlasten en ondersteunen met onze krachtige oplossingen. In combinatie met onze Managed Antivirus, Update Service en Monitoring diensten zorgen wij dat uw ICT-omgeving altijd optimaal is beschermd.

Onze Security Officer is expert op het gebied van informatiebeveiliging. Zijn rol bestaat o.a. uit het opstellen en uitvoeren van een risicoanalyse. Hij geeft advies bij het opstellen en vormgeven van een beleidsplan en over information security binnen uw organisatie. Daarnaast initieert hij bewustwording bij de medewerkers. Door actieve monitoring informeert hij u en voert hij preventieve handelingen uit bij verhoogde dreigingsniveaus.

Security apparatuur

Betrouwbare apparatuur voor uw ICT-infrastructuur is een goede keuze om datalekken te voorkomen en om te voldoen aan de strenge Europese privacyrichtlijnen. Om uw organisatie zo goed mogelijk te beschermen levert AENC diverse krachtige ICT-security oplossingen. Eén daarvan is de Cisco ASA 5500-X series met FirePOWER Services. AENC levert met deze Cisco ASA 5500-X series met FirePOWER Service een adaptieve, bedreigingsgerichte firewall van de volgende generatie (NGFW). Ontworpen voor een nieuw tijdperk van bedreiging en bescherming tegen malware. Cisco heeft de hoogste scores op het gebied van beveiligingseffectiviteit verdiend tijdens onafhankelijke tests van NGFW’s: Cisco blokkeerde maar liefst 99,2% van de bedreigingen.

Dus stel uzelf de vraag: Hoe veilig is mijn ICT-infrastructuur?

Welke beveiliging is goed genoeg? En waarin moet ik investeren? Op deze vragen kunnen wij u een deskundig antwoord geven. AENC analyseert, adviseert, installeert en pleegt actief beheer afgestemd op uw eisen, wensen en behoeftes.

Illustratie Security as a service

Waarom kiezen voor Security as a Service van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Wilt u meer informatie over Security as a Service?

Wanneer is uw organisatie voldoende beveiligd? En moet u nu al investeren? We helpen u bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief
    Subscribe To Our Newsletter

    Subscribe To Our Newsletter

    Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

    You have Successfully Subscribed!