Efficiënter omgaan met capaciteit van uw servers

Dankzij virtualisatie kunnen er meerdere besturings- en softwaresystemen tegelijkertijd op één computer draaien. Virtualisatie koppelt een besturingssysteem los van de hardware waardoor meer flexibiliteit mogelijk is. Virtualisatie wordt steeds meer toegepast in IT-infrastructuren, omdat het digitale groei beheersbaar en betaalbaar maakt. Servervirtualisatie zorgt voor een schaalbare en hoog beschikbare (redundante) IT-omgeving. Uw server resources worden veel efficiënter benut en disaster recovery wordt een stuk eenvoudiger. En, met virtualisatie wordt uw software sneller geïmplementeerd.

VMWARE VSPHERE EN MICROSOFT AZURE

VMware vSphere en Microsoft Azure zijn toonaangevende platformen voor servervirtualisatie, de ideale basis voor een cloudomgeving. AENC is al jaren VMware vSphere Enterprise en Microsoft Gold partner en heeft alle expertise in huis voor het uitvoeren van servervirtualisatie projecten. We bieden de oplossing die bij u past. Op uw eigen locatie of in de cloud.

VMWARE VSAN

Virtual SAN (vSAN) is VMware’s software defined storage oplossing voor VMware vSphere. Door gebruik te maken van het vSAN storage platform is geen traditionele SAN meer nodig. vSAN gebruikt in de server geplaatste schijven en voegt deze samen tot één enkele hoog beschikbare data store.

BEVEILIGING EN CONTINUÏTEIT

De continuïteit van een organisatie verbetert sterk dankzij virtualisatie. Storingen kunnen sneller worden hersteld en complete virtuele omgevingen kunnen geback-upt worden, zonder de bedrijfsprocessen stil te leggen.

AENC adviseert

VMware

De voordelen van

Server en Storage virtualisatie
Z

Virtual SAN wordt direct opgenomen binnen de hypervisor en vereist geen extra software.

Z

Geen kostbare traditionele SAN meer nodig. Er wordt gebruik gemaakt van lokale schijven in de server.

Z

Eenvoudig beheer. Beheeractiviteiten vinden plaats binnen devSphere Web Client en zijn volledig geïntegreerd.

Z

Eenvoudige storageprovisioning, storage policies en self-tuning voor het automatiseren van service levels.

Z

Hogere performance en lagere TCO.

Z

Schaalbaarheid door het toevoegen van nieuweservers aan het cluster.

Z

Hoge prestaties en lage responstijden doorread/write caching middels flash.

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief