Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Efficiënter omgaan met capaciteit van uw servers

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Dankzij virtualisatie kunnen er meerdere besturings- en softwaresystemen tegelijkertijd op één computer draaien. Virtualisatie koppelt een besturingssysteem los van de hardware waardoor meer flexibiliteit mogelijk is. Virtualisatie wordt steeds meer toegepast in ICT-infrastructuren, omdat het digitale groei beheersbaar en betaalbaar maakt. Servervirtualisatie zorgt voor een schaalbare en hoog beschikbare (redundante) ICT-omgeving. Uw server resources worden veel efficiënter benut en disaster recovery wordt een stuk eenvoudiger. En, met virtualisatie wordt uw software sneller geïmplementeerd.

VMware vSphere en Microsoft Azure

VMware vSphere en Microsoft Azure zijn toonaangevende platformen voor servervirtualisatie, de ideale basis voor een cloudomgeving. AENC is al jaren VMware vSphere Enterprise en Microsoft Gold partner en heeft alle expertise in huis voor het uitvoeren van servervirtualisatie projecten. We bieden de oplossing die bij u past. Op uw eigen locatie of in de cloud.

VMware vSAN

Virtual SAN (vSAN) is VMware’s software defined storage oplossing voor VMware vSphere. Door gebruik te maken van het vSAN storage platform is geen traditionele SAN meer nodig. vSAN gebruikt in de server geplaatste schijven en voegt deze samen tot één enkele hoog beschikbare data store.

Beveiliging en continuïteit

De continuïteit van een organisatie verbetert sterk dankzij virtualisatie. Storingen kunnen sneller worden hersteld en complete virtuele omgevingen kunnen geback-upt worden, zonder de bedrijfsprocessen stil te leggen.

Intro video vaan VMware virtualisatie

Waarom kiezen voor server & storage van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Onze keuze als het om uw functionele vooruitgang gaat

Wilt u graag meer informatie over server & storage?

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!