Selecteer een pagina
Informeren
Sjablonen
AL UW COMMUNICATIE IN UNIFORME EN CONSISTENTE STIJL EN TOCH ALLE VRIJHEID OM ZELF TE VARIËREN

Een sjabloon of ook wel een template genoemd is een soort basis lay-out waarin u content plaatst. Meestal wordt deze lay-out in uw eigen huisstijl opgemaakt om zo de herkenbaarheid en professionaliteit van uw communicatie te vergroten. Wij ontwerpen sjablonen voor beginnende narrow casting gebruikers, waarbij de indeling van de content vaststaat. Ze zijn door iedereen op zeer eenvoudige wijze te vullen met informatie. Gebruikers met wat meer ervaring hebben de ‘template creator’ tot hun beschikking. De indeling van deze sjablonen is dan helemaal zelf te bepalen.

informeren >> Compleet informatiemanagement
AL UW COMMUNICATIE IN UNIFORME EN CONSISTENTE STIJL EN TOCH ALLE VRIJHEID OM ZELF TE VARIËREN
Een sjabloon of ook wel een template genoemd is een soort basis lay-out waarin u content plaatst. Meestal wordt deze lay-out in uw eigen huisstijl opgemaakt om zo de herkenbaarheid en professionaliteit van uw communicatie te vergroten. Wij ontwerpen sjablonen voor beginnende narrow casting gebruikers, waarbij de indeling van de content vaststaat. Ze zijn door iedereen op zeer eenvoudige wijze te vullen met informatie. Gebruikers met wat meer ervaring hebben de ‘template creator’ tot hun be-schikking. De indeling van deze sjablonen is dan helemaal zelf te bepalen.

Sjablonen, een greep uit de mogelijkheden

Vaste sjablonen

Een vast sjabloon heeft een voorgedefinieerde indeling, met vaste vakken, waarin een vaste soort content komt. Zo’n sjabloon is bijvoorbeeld opgebouwd uit een titel-, tekst- en een afbeeldingsvak. Wilt u een andere indeling met andere content, dan ontwikkelen we een apart sjabloon voor u. Groot voordeel is de gebruikersvriendelijkheid. Iedereen, zelfs met de minste narrow casting ervaring, kan een sjabloon vullen.

Variabele sjablonen

De ‘template creator’ geeft u alle vrijheid om zelf uw sjablonen te ontwikkelen. Prima geschikt voor de iets ervarene gebruiker van narrow casting. U kunt logo’s, kleuren, lettertypes en achtergronden zelf aanpassen. Ook bepaalt u zelf waar u content en animaties plaatst. De sjablonen kunnen in onbeperkte variaties worden opgeslagen en bewerkt. Deze vrijheid brengt wel met zich mee dat u iets meer verstand moeten hebben van de software. Een voorgedefinieerd sjabloon is nu eenmaal eenvoudiger te vullen dan een sjabloon dat u eerst zelf moet aanmaken. Wij adviseren en ondersteunen u natuurlijk bij de keuze voor en het ontwikkelen van alle sjablonen.

Soorten content

Een sjabloon kunt u vullen met allerlei verschillende soorten content. Tekst- en afbeeldingsvakken worden het meest toegepast. Maar ook video-, RSS-, weer-, verkeer- en nieuwsvakken zijn erg gangbaar. De zogenaamde nieuwe media sjablonen, die gevuld worden met content van Twitter, Facebook of Yammer worden steeds populairder. En als u eigen interne informatie in uw huisstijl wilt tonen, gebruikt u een maatwerk sjabloon met automatische koppeling naar deze informatie. Het sjabloon vult zich automatisch, u hoeft daar zelf niets aan bij te houden. En de informatie is altijd actueel.

Advies?

Alle informeren thema’s

Desk Management

Geeft mobiel en flexibel werken de gewenste meerwaarde. Binnen no time een beschikbaar bureau gereserveerd.

Digitale Receptie

Verzorgt een professionele en moderne zelfregistratie van bezoekers zonder dat hierbij personeel nodig is.

Informatie management

Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

Maatwerk

Automatische koppelingen naar uw databases en bestanden, zichtbaar in uw huisstijl

Nummer volgsysteem

Op één scherm nummeruitgifte combineren met al uw andere communicatie

Room management

Via een online platform al uw ruimtes en zalen inplannen, reserveren en totaal beheren

Wij adviseren

De voordelen van sjablonen

» Zeer eenvoudig te vullen
» Alle vrijheid voor eigen indeling
» Uniforme uitstraling
» Voor allerlei soorten content
» Te koppelen met externe systemen en databases

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag