Wij zijn per direct op zoek naar een:

Technisch medewerker binnendienst
   IT/e-Techniek
   Meerkerk
   Full time
  MBO+

Verdien € 500,00!

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar weet je wel een geschikt iemand voor ons?

Laat hem of haar dan solliciteren op de betreffende functie. Als hij of zij wordt aangenomen en de proeftijd doorkomt, krijg je van ons maar liefst € 500,00 beloning.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Als technisch medewerker binnendienst vorm je de schakel tussen de verkoop buitendienst en de uitvoering. Je houdt je bezig met de uitwerking van technische vraagstukken en offertes voor onze klanten en weet hierbij de vertaalslag te maken tussen commercie en techniek.

Natuurlijk bewaak je ook de afwikkeling van deze orders. Daarnaast houd je je bezig met technische werkvoorbereiding en planning van de engineers. Zowel qua verkoop als techniek ben je een vraagbaak voor collega’s; de welbekende spin in het web. Jij switcht makkelijk en snel tussen de verschillende werkzaamheden en vindt het leuk om alle ballen in de lucht te houden. We werken met een klein team dus collegialiteit en samenwerking zijn voor ons zeer belangrijk.

Al direct enthousiast? Solliciteer dan meteen

Je bezit de volgende kwaliteiten!

HBO denkniveau of MBO+ aangevuld met 4 jaar werkervaring in de elektrotechniek

Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is een pré

Ervaring met Autocad of een vergelijkbaar tekenprogramma

Ervaring met of technische kennis van ons productportfolio

Je werkt secuur en gestructureerd

Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

In staat om zowel zelfstandig als in een team te werken

flexibel, proactief en stressbestendig

Beschik jij niet over alle kwaliteiten, maar wel de meeste? Solliciteer toch gewoon

Waarom bij AENC werken?

Wat is onze droom, waar komen wij bij AENC iedere dag ons bed voor uit? Het antwoord is verbinden. Het verbinden van apparaten, systemen en technologieën. Want een prachtig product of fantastische oplossing betekent nog niet zoveel. Pas wanneer onze klanten daarmee meer gebruiksgemak, resultaat en werkplezier kunnen creëren, ontstaat er meerwaarde. Op die manier verbinden we niet alleen apparatuur, maar ook mensen en organisaties. Daar mag men ons voor wakker maken.

Lees meer over onze bedrijfscultuur

Dit kunnen wij jou bieden…

Als jij past binnen ons profiel dan zetten wij daar natuurlijk graag iets tegenover in de vorm van prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Marktconform salaris

en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Team van enthousiaste, gedreven collega’s

Waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn.

Opleidingen, intern en extern

Omdat jij bepaalt hoe hoog de lat ligt

Zie jij jezelf wel bij ons werken?

Vul onderstaand formulier in en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar.

  Upload jouw CV als .PDF of .DOCX (max. 4mb) of deel jouw LinkedIn profiel

  Voeg optioneel een motivatie toe

  Binnen 24 werkuur een reactie


  Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Irene Florisson via 078 – 69 95 888 of haar een e-mail sturen.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij zijn ook op zoek naar

  Microsoft 365 Consultant

  In deze nieuwe functie word jij onze ambassadeur en kartrekker voor Microsoft 365. Je analyseert bij onze klanten vanuit hun bedrijfsprocessen hoe zij MS 365 kunnen inzetten binnen hun organisatie en begeleidt hen hierbij van A tot Z.

  Technisch Applicatiebeheerder

  In de veelzijdige functie ‘Technisch Applicatiebeheerder’ ken je alle ins en outs van onze in-house developed ERP-software en diverse web-portals. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, biedt support en verzorgt training aan interne en externe gebruikers.

  ICT Consultant (Full time)

  Als ICT Consultant kom je bij onze klanten op locatie om (periodiek) systeembeheer uit te voeren, storingen te analyseren en te verhelpen maar ook om nieuwe installaties te verzorgen.

  Servicedesk Engineer

  Als servicedesk engineer ben jij het aanspreekpunt voor klanten van AENC ICT Solutions die tegen een IT/ICT vraagstuk aanlopen. Via o.a. telefoon, email en monitoring komen de meldingen binnen. Je bent zeer servicegericht en bent goed in staat om een storing te analyseren aan de hand van de (beknopte) informatie die je krijgt. Je leert snel en kan goed omgaan met onze klanten, van standaard werkplek gebruikers tot hoogopgeleide IT specialisten. Je kan zowel software als hardware issues analyseren en waar mogelijk oplossen of de juiste mensen informeren zodat het incident opgelost kan worden.

  Accountmanager B2B

  In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het zelfstandig binnenhalen van nieuwe AV klanten/projecten.

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!