Selecteer een pagina

Informeren en reserveren
Info via het beeldscherm

U wilt specifieke informatie delen met uw doelgroep. Wie de volgende in de rij is bijvoorbeeld. Wat er op het menu van het bedrijfsrestaurant staat. Of wanneer de les Engels wordt ingehaald. Info die zich er goed voor leent om op een beeldscherm te tonen. Narrow casting heet dat: op een bepaald moment, een bepaalde doelgroep informeren via een display.

Informeren en reserveren

Uw informatie tonen zoals u dat wilt

Op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken

Eenvoudige koppelingen met uw databestanden

Uw vergaderruimtes optimaal benutten

Geautomatiseerd proces, geen tijd en energie verspillen

De juiste info op het juiste moment. Reserveer eenvoudig en snel een beschikbare ruimte en/of werkplek.

U wilt specifieke informatie delen met uw doelgroep. Wie de volgende in de rij is bijvoorbeeld. Wat er op het menu van het bedrijfsrestaurant staat. Of wanneer de les Engels wordt ingehaald. Info die zich er goed voor leent om op een scherm te tonen. Narrow casting heet dat: op een bepaald moment, een bepaalde doelgroep informeren via een display.

Bestanden eenvoudig koppelen

Of het nu gaat om bedrijfsmededelingen, nieuws, vertrek- en aankomsttijden van het ov, bewegwijzering of prijslijsten: AENC laat u graag zien hoe u uw informatie eenvoudig en overzichtelijk toont. En dat gaat verder dan alleen een goed beeldscherm. Zo maakt u met TiC Narrow Casting – onze speciaal hiervoor ontwikkelde software – een koppeling naar uw bestanden en databases. Of u toont uw mededelingen en informatie in een strak sjabloon vormgegeven in uw huisstijl. Om alle content vervolgens automatisch, op het juiste moment en in de juiste volgorde, op het scherm te laten verschijnen.

Ruimtes reserveren en beheren

Nooit meer dubbele boekingen, onderbroken vergaderingen of verspilde leegloop. BrightBooking – het speciaal hiervoor ontwikkelde softwaresysteem – helpt u bij het reserveren en beheren van al uw ruimtes, zalen en flexplekken. Plan, reserveer en vergader of werk, eenvoudiger kan het niet zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Advies?

Vraag het aan Pieter
Eén van onze specialisten
Aanvullende thema's

LICHT AANSTUREN

Automatisch aansturen en kosten besparen

HELDERE PROJECTIE

Haarscherp beeld dankzij displays en videowalls

VASTE BEDRAGEN

Duidelijkheid over wát u betaalt, en waarvoor

SERVICES

Altijd goed en snel ondersteund en geholpen

Wij adviseren o.a.
Een aantal van onze referenties

Ziggo

Ziggo is ontstaan uit meerdere fusies. De eerste was in 2007, toen @Home, Casema en Multikabel samen verder gingen als Zesko. Die naam veranderde op 16 mei 2008 in Ziggo. In november 2014 is Ziggo gefuseerd met UPC. Ziggo is een dochteronderneming van Liberty Global. Dit is het grootste internationale kabelbedrijf ter wereld.

SUEZ

SUEZ Nederland maakt deel uit van SUEZ Group, een concern dat in 70 landen werkt aan waterlevering en -zuivering, afvalstoffen- en grondstoffenmanagement, en stedelijke ontwikkeling. SUEZ zamelt het afval in van 34 miljoen mensen, is verantwoordelijk voor 16,3 miljoen ton teruggewonnen grondstoffen en zet 7 miljoen ton afval om in energie.

Provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,5 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. Het is de dichtstbevolkte provincie en heeft universiteiten in Delft, Leiden en Rotterdam. Met onder andere de Rotterdamse haven en de glastuinbouw van het Westland is Zuid-Holland een provincie met een grote economische bedrijvigheid.

KS Profiel

KS profiel produceert alle mogelijke koudgevormde stalen profielen. Vanaf grote stalen rollen (coils) engineeren zij open en gesloten profielen, volledig op maat naar eigen ontwerp, wensen en eisen. Klein en groot, dik en dun, eenvoudig en complex. In alle soorten staalkwaliteiten en met alle denkbare nabewerkingen.

Heuver Banden Groothandel

Heuver Banden Groothandel behoort tot de grootste bandenspecialisten van Europa. Ze bieden een compleet aanbod voor trucks , landbouw en grondverzet. Niet alleen topmerken, maar ook goede en betaalbare alternatieven. Heuvel Banden Groothandel levert alles uit eigen voorraad.

Gemeente Heerhugowaard

Gemeente Heerhugowaard is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven en nieuwe bewoners, maar ook een gastvrije gemeente voor bezoekers en toeristen. Gemeente Heerhugowaard is een stad van kansen.

Cafetaria Eetlust

Cafetaria Eetlust: het gezellige cafetaria in Boxtel. De klant kan er terecht voor een drankje, ijsje, frietje, snack, uitsmijter, vele verschillende broodjes of een lekker menu.

Da Vinci College

Da Vinci biedt verspreid over de regio (o.a. Dordrecht, Gorinchem, Barendrecht en Zwijndrecht) diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende branches en verzorgt bedrijfsopleidingen en trainingen voor volwassenen. Daarnaast biedt Da Vinci educatie- en inburgeringsopleidingen, vavo en enkele hbo-opleidingen aan.

Poliklinische apotheek AMC

In het AMC kan de patiënt in één bezoek medisch-specialistische zorg en de zorg van een apotheek combineren. In de apotheek kan men geholpen worden wanneer een recept voor medicatie is meegekregen op de polikliniek of afdeling, maar ook wanneer de patiënt een vraag heeft.

Virtual Reality

Ervaar zelf hoe uw ruimte ingericht kan worden met onze informatieoplossingen.

Bekijk al onze Virtual Reality ruimtes
VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 - (0)38 - 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 - (0)89 - 30 88 45

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag