Service en support

Training

TRAININGEN EN CURSUSSEN IN IT, AV EN SOFTWARE BIJ U OP LOCATIE OF IN ONZE SHOWROOM

Met een goede basiskennis van uw apparatuur en systemen, heeft u het vertrouwen om ze te gebruiken en te bedienen. En u gaat er vaker, met meer plezier én effectiever mee aan de slag. Daarvoor zijn er de AENC opleidingen. Zodat u alle mogelijkheden, die audio video, automatisering, software of lichtaansturing u bieden, optimaal kunt benutten. Of het nu gaat om het bedienen van een digibord, het publiceren van informatie op een scherm of het werken met de nieuwe IT-mogelijkheden, AENC geeft u met een breed scala aan opleidingen de tools en vaardigheden die u nodig heeft.

AENC Trainingen

De mogelijkheden

Interactiviteit

Haal het maximale uit uw interactieve oplossing. Een digibord is een prachtig stukje techniek, waarmee u een inspirerende en interactieve les-, presentatie- en vergaderomgeving kunt creëren. Maar dan moet u wel op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die zo’n interactief touchscreen u biedt. AENC heeft een combinatietraining ontwikkeld, die alle interessante en wetenswaardige onderdelen uit de officiële fabrikanttrainingen heeft gecombineerd. De training geeft u een compleet beeld van de veelzijdigheid van interactiviteit, waardoor het in te zetten is in alle lagen van uw school of organisatie.

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken gaat over de integratie van mens, techniek en werkomgeving. Het is voor veel organisaties al langer een belangrijk thema. Maar er mislukken ook veel projecten, omdat er niet goed genoeg is nagedacht hoe het nieuwe werken toe te passen. AENC traint u om het nieuwe werken succesvol te implementeren in uw organisatie. Zodat uw medewerkers de ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen en een gezonde balans te vinden tussen werk en privé. Van ‘command & controlbeleid’ naar zelfsturing en eigen initiatief.

Beheer

Kleine storingen gewoon zelf oplossen? En basisonderhoud zelf uitvoeren? Volg dan onze beheertraining. U leert systemen in te stellen en kleine storingen zelf oplossen. En een beamerlamp vervangen of een stoffilter schoonmaken is na deze training een fluitje van een cent. Met een beheertraining is uw apparatuur veel sneller operationeel en is de kans dat een les, vergadering of presentatie stil komt te liggen een stuk kleiner.

De voordelen van AENC Trainingen

> Effectiever en vaker gebruik
> Op uw locatie mogelijk
> Breed aanbod aan trainingen
> Zelf apparatuur beheren