Geen verrassingen

Financiële tegenvallers vindt niemand leuk. U wilt vooraf zo duidelijk mogelijk hebben welke kosten u kunt verwachten. Want welke oplossing ook bij u past, u wilt weten wat en waarvoor u precies betaalt. Of het nu gaat om een vaste prijs voor het complete beheer van uw IT of AV, of vooraf inzicht in de totale kosten van het gebruik van uw apparatuur. Misschien wilt u onze oplossing eerst een afgesproken periode huren om te kijken of het u bevalt. Zonder dat u vooraf investeert. Of uw digitale kantooromgeving in abonnementsvorm. Ongestoord kunnen werken in de cloud, voor een vast bedrag. We maken het allemaal graag mogelijk.

Managed Services

Als u kiest voor Managed Services van AENC geeft u de totale automatisering binnen uw organisatie uit handen voor een vast bedrag per maand. Het aantal werkplekken, servers en de complexiteit van uw IT-infrastructuur bepalen het bedrag. Groot voordeel van Managed Services is het gezamenlijke belang tussen klant en leverancier. U loopt geen risico op extra IT-kosten en wij zorgen voor een zo’n stabiel mogelijke omgeving bij u.

 

Service Level Agreement

Eén flexibel service- en supportcontract voor al uw audiovisuele apparatuur. Een Service Level Agreement (SLA) geeft u zekerheid voor een vaste prijs per apparaat. Nieuwe apparaten die u na afsluiten van het contract aanschaft, worden gewoon in hetzelfde SLA ondergebracht. Zo blijft het helder en overzichtelijk, ook als het gaat om de kosten. U weet altijd waar u aan toe bent.

 

Desktop online

Met Desktop Online hoeft u niet in hard- en software te investeren: u gebruikt de apparatuur en de software van AENC. U betaalt hiervoor een vast maandbedrag, zodat u exact weet wat uw ICT-kosten zijn. U kunt uw ICT-investeringen nauwkeurig begroten en het voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Zelfs het beheer en onderhoud is volledig opgenomen in het bedrag.

 

SaaS

SaaS – Software as a Service – ook wel Software on Demand genoemd, is software die wij als online dienst aanbieden. U hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract per maand per gebruiker af. U benadert de software over het internet en wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en het beheer.

 

 

Total Cost of Ownership

Vooraf precies weten wat de aangeboden oplossing u gedurende de levensduur gaat kosten? Maak dan gebruik van onze TCO – Total Cost of Ownership – berekeningen. U krijgt zo inzicht in de te verwachten maand- en jaarkosten van aanschaf, onderhoud en beheer van uw apparatuur.

 

 

Lease of huur

Geen budget voor grote initiële investeringen? Of heeft u uw vermogen nodig voor andere zaken? Dan kunt u kiezen om te leasen. Niet alleen apparatuur, maar ook de software en het beheer en onderhoud kunnen meegeleased worden. En als u zeker wilt weten of de oplossing wel de juiste keuze voor u is of de apparatuur maar weinig gebruikt, kunt u deze ook huren. Gemakkelijk, en u investeert nooit verkeerd of teveel.

Share This