Onderdeel van het

AENC Intelligent concept

Vergaderruimte beheer: het online platform voor uw vergaderruimtes

Gratis adviesgesprek

Stuur mij eerst een prijsopgave

Wilt u uw vergaderruimtes efficiënter beheren en het reserveringssysteem vereenvoudigen? Met ons vergaderruimte beheer systeem zijn dubbele boekingen en verwarringen verleden tijd. Via het internet, de app of een interactief display reserveren gebruikers zelf eenvoudig een vergaderruimte. De installatie van de vergaderruimte beheer én de integratie met bestaande systemen verzorgen wij.

Test ons Vergaderruimte beheer een maand lang gratis

Niet goed?
Dan halen we het gewoon weer op.
Vul het formulier in of bel 078 – 69 95 888

Wat kunt u met ons vergaderruimte beheer?

AENC is leverancier en installateur van het vergaderruimte beheer systeem van topmerk GoBright. Dit geavanceerde systeem biedt u vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Denk daarbij aan:

Ruimte reserveren via Outlook of app

Online, via de nieuwe Outlook plug-in of de innovatieve app heeft u veilig toegang tot de room management portal van GoBright

Integratie met uw software

Het systeem integreert naadloos met Exchange, Outlook, Office 365 en andere applicaties. Boekingen worden dus direct gekoppeld aan de agenda’s van genodigden.

Hulp bij storingen

Airco kapot? De beamer werkt niet? Meld het met een druk op de knop bij de verantwoordelijke persoon of afdeling, zodat ze gelijk actie kunnen ondernemen.

Alle cijfers inzichtelijk

Binnen het portal zijn allerlei reserverings-, no-show en bezettingsdata voorhanden. Belangrijke informatie voor een facilitair manager.*

Snel tijd bijboeken

Loopt uw vergadering uit en is de ruimte nog beschikbaar? Met één druk op de knop verlengt u uw reservering met een half uur.

Reserveren in een paar klikken

Geef aan wanneer en hoe lang u een ruimte wilt reserveren, voor hoeveel personen en met welke voorzieningen. Het systeem toont u direct alle mogelijkheden.

Display voor direct overzicht

De interactieve display bij de ruimte toont de actuele status. Bekijk bijvoorbeeld hoe lang een vergadering nog duurt. Of boek direct een ruimte.

NIEUW: de Outlook plug-in

Direct vanuit uw vertrouwde Outlook omgeving alles regelen. Makkelijker kan het niet. En geheel GRATIS bij de software inbegrepen!

AENC is preferred partner van

Optionele modules

Slimme oplossingen die de GoBright Room Manager een nog completere vergaderruimte beheer oplossing maakt.

Nieuw: Control

De tijd vliegt, zelfs tijdens vergaderingen. Opeens staan de volgende gebruikers in de ruimte en moet u abrupt stoppen. Dankzij de nieuwe GoBright Control oplossing is dit verleden tijd. Het display in de ruimte geeft aan wanneer uw reservering afloopt, zodat u op tijd kunt afronden. Maar Control doet meer. Zodra uw reservering start, wordt het presentatiescherm automatisch aangezet en de ingestelde input geselecteerd. Daarnaast kunt u heel makkelijk een andere inputbron kiezen of het volume van de speakers regelen.

Catering & Services

Koffie, thee en water zijn een welkome aanvulling tijdens een vergadering. Of een smakelijke lunch tijdens de pauze. Ook kan er behoefte zijn aan bijvoorbeeld een draadloze audioset of tweede presentatiescherm. Met de GoBright Catering & Services module is het mogelijk om alle benodigde randzaken voor, tijdens en na een vergadering super eenvoudig en snel te reserveren.

Wayfinding

GoBright Wayfinding toont de actuele bezetting van alle ruimtes in één overzicht. Er wordt ook getoond in welke richting de ruimtes zich bevinden en welke eerstkomende vergaderingen er gepland staan. Klanten, gasten en bezoekers vinden hierdoor snel en eenvoudig hun weg door het gebouw. Wayfinding is eventueel te integreren in onze narrowcasting software.

Detection

GoBright Room Detection maakt het vergaderuimte beheer nog intelligenter. Een slimme sensor detecteert bewegingen. Als de sensor deze niet detecteert binnen de ingestelde tijdstermijn, wordt de reservering geannuleerd. Als automatische bezettingsdetectie gebruikt wordt, is zelfs direct reserveren niet noodzakelijk.

Lees ons blog over het belang van detectie

Deze klanten gingen u voor met Vergaderruimte beheer van AENC

Waarom kiezen voor Vergaderruimte beheer van AENC?

Regel alles eenvoudig online

Laat uw medewerkers efficiënter werken

Optionele Catering & Services en Wayfinding module voor een nog completere oplossing

Benut uw vergaderruimten optimaal

Bezettingsgraad ruimten realtime inzichtelijk

Meer gebruikersgemak, meer gebruikersplezier & meer functionele vooruitgang

Vertel mij wat meer over
Vergaderruimte beheer

• Via Teams of telefonisch, wanneer het u uitkomt
• Voor meer informatie, een gratis demo of al uw vragen

Stuur mij eerst een
prijsopgave

• Binnen één werkdag een reactie
Vrijblijvend: u zit nergens aan vast

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!