Vergaderruimte beheer: het online platform voor uw vergaderruimtes

Wilt u uw vergaderruimtes efficiënter beheren en het reserveringssysteem vereenvoudigen? Met ons vergaderruimte beheer systeem zijn dubbele boekingen en verwarringen verleden tijd. Via het internet, de app of een interactief display reserveren gebruikers zelf eenvoudig een vergaderruimte. De installatie van de vergaderruimte beheer én de integratie met bestaande systemen verzorgen wij. 

Probeer gratis een maand lang ons vergaderruimte beheer systeem uit. 

Niet goed? Dan halen we het gewoon weer op. Vul nu het formulier onderaan deze pagina in of bel 078 – 69 95 888 voor meer informatie.

Wat heeft vergaderruimte beheer u te bieden?

Het vergaderruimte beheer systeem is van GoBright. Dit vergaderruimte reserveringssysteem biedt u veel mogelijkheden. Een greep uit de mogelijkheden zijn:

 • Online vergaderruimtes reserveren.
  U heeft via het online platform of de  app veilig toegang tot het systeem voor het boeken van vergaderruimtes.
 • Binnen een paar klikken gereserveerd.
  Geef uw voorkeuren op: datum, tijd, aantal personen en voorzieningen. Het reserveringssysteem toont u direct de beschikbare vergaderruimtes.
 • Plaats de boeking in de agenda’s van genodigden.
  Dankzij de integratie met uw bestaande applicaties, biedt het systeem de mogelijkheid om de boekingen automatisch te plaatsen in agenda’s van genodigden.
 • Interactieve displays voor inzicht.
  Interactieve actieve displays bij de vergaderruimtes geven u inzicht in de beschikbaarheid. Bekijk bijvoorbeeld hoe lang een vergadering nog duurt of reserveer direct de ruimte.
 • Verleng eenvoudig uw vergadering.
  Wanneer uw vergadering uitloopt, kunt u met één druk op de knop uw reservering verlengen met een half uur. Bent u eerder klaar? Dan geeft u de ruimte gewoon weer vrij.
 • Melden van storingen.
  Werkt het display niet? Gaat de airco niet aan? Meld de storing via de interactieve display. De melding wordt direct doorgestuurd naar de betreffende afdeling.

Voordelen van vergaderruimte beheer

Bespaar met vergaderruimte beheer uw tijd, geld, dubbele boekingen en voorkom onnodig werk. Plan via het online platform eenvoudig een werkoverleg in met uw team. Of reserveer de showroom voor een afspraak met uw klant. Met het GoBright reserveringssysteem boekt u binnen paar klikken de geschikte ruimte met de benodigde voorzieningen en verstuurd u een uitnodiging naar de genodigde.  

Beheer alles eenvoudig online 
Medewerkers werken efficiënter
Optimale bezettingsgraad van uw vergaderruimtes

Probeer vergaderruimte beheer een maand gratis

Omdat wij overtuigd zijn van de voordelen van ons vergaderruimte beheer, bieden wij u de kans om het systeem gratis te testen. Het systeem installeren wij, wij geven u uitleg en u kunt het gratis een maand lang uitproberen. Niet tevreden? Geen probleem. Reageer direct om gebruik te maken van deze unieke kans! 

De voordelen van

Vergaderruimte beheer
Z

Optimaal gebruikersgemak

Z

Meer gebruikersplezier

Z

Meer functionele vooruitgang

Z

Bezettingsgraad ruimten realtime inzichtelijk

Z

Optionele Catering & Services en Wayfinding module voor een nog completere oplossing