Haarscherp beeld dankzij hoogwaardige displays, videowalls, beamers en projectieschermen

Uw verhaal is uiteraard waar het om draait. Als dat niet goed is of weinig inhoud heeft, trekt u niet de aandacht van uw toehoorders. Maar ondersteuning door kwalitatief hoogwaardig beeld is bijna net zo belangrijk. Uw boodschap en onze apparatuur zorgen samen voor indrukwekkende presentaties. Beamers, displays, videowalls en projectieschermen verzorgen kraakheldere beelden onder praktisch iedere lichtomstandigheid. En uw luisteraars hoeven niet in het donker te zitten om überhaupt nog iets te kunnen zien.

Heldere projectie, een greep uit de mogelijkheden

Beamer

Een beamer wordt nog steeds veel toegepast bij presentaties, zeker in de grotere presentatieruimtes, aula’s, conferentie- en congreszalen. En ook als u veel onderweg bent, is een beamer een prima keuze. Beamers zijn er in vele tientallen modellen. Een goed advies is belangrijk. Bent u veel op pad voor uw presentaties, hoe is de lichtomstandigheid in de ruimte of zaal en welk soort beelden wilt u laten zien? Zomaar een aantal vragen die in belangrijke mate bepalen welke beamer het beste bij u past.

Displays

In de wat kleinere presentatieruimtes is een LED-display een prima alternatief voor een beamer. Een ultra dun scherm met haarscherpe beelden en volledig geïntegreerd in de ruimte. Een LED-display heeft enorm veel branduren, verbruikt weinig energie en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De nieuwe OLED-techniek die in opmars is, heeft zelfs nog een paar extra voordelen. Zwarte projectie is echt zwart, de schermen zijn nog dunner en OLED-schermen kunnen zelfs oprolbaar gemaakt worden.

Videowalls

Een videowall wordt steeds meer toegepast bij het geven van presentaties. Het combineert de voordelen van een LED-scherm met de schermgrootte die een beamer kan bereiken. Een videowall voegt een aantal LED-schermen samen tot één groot scherm. Afmetingen tot wel 15 schermen x 15 schermen zijn mogelijk. Het totale beeld wordt netjes over alle schermen verdeeld. Een videowall is een perfecte oplossing in aula’s, conferentie- en congreszalen.

Projectieschermen

U profiteert maximaal van de kwaliteit van uw beamer als deze op het juiste scherm projecteert. Daarom is het belangrijk dat u een beamerscherm kiest dat geschikt is voor de betreffende beamer en ruimte. Zo moet u rekening houden met de kijkhoek van de aanwezigen, zodat iedereen een optimaal zicht heeft op het projectiescherm. Beamers hebben vaak een verschillende lichtsterkte. En natuurlijk worden sommige apparaten op een tafel geplaatst terwijl anderen aan het plafond gemonteerd zijn. Beamer, scherm en ruimte bepalen samen de uiteindelijke beeldkwaliteit. Wij adviseren u er graag over.

AENC adviseert

Epson

Projecta

LG

De voordelen van

Visualisatie
Z

Helder leesbaar beeld

Z

Uw boodschap krijgt meerwaarde

Z

Voor iedere groepsgrootte de juiste oplossing

Z

Attentie bij uw toehoorders

L

En nog veel meer

Vul onderstaand uw gegevens in voor een vrijblijvend advies

Branche:ZakelijkEducatief