Welkom terug Albert-Jan

In zijn tweede werkweek zit ik met (nieuwe) collega Albert-Jan van Barneveld aan de koffie. Ik ben benieuwd waarom hij vijf jaar na zijn vertrek bij AENC ICT Solutions weer is teruggekomen op het ‘oude’ nest en wat hij voor AENC en onze klanten wil betekenen.

Korte lijntjes
Albert Jan vertelt: “Ik ben ooit als stagiair bij AENC ICT Solutions begonnen. Vijf jaar later ben ik bij een grote IT-partij gaan werken om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Enige tijd geleden ben ik weer in contact gekomen en merkte ik dat AENC ICT Solutions hard gegroeid is en hele grote stappen vooruit heeft gemaakt op het gebied van kennis en projecten. De mensen daarentegen zijn niet veranderd. Er heerst nog steeds een informele sfeer en er is een platte organisatiestructuur. Het bedrijf waar ik vandaan kom, had wel vier of vijf managementlagen. Niet dat dat fout is, maar ik houd van korte lijntjes. De deur van de kamer van de directeur die gewoon openstaat, dat vind ik prettig. Ik kreeg de kans om bij AENC ICT Solutions terug te komen en dat aanbod pakte ik graag aan. Na vijf jaar ben ik dus weer terug van weggeweest. Ik heb wat met vijf jaar haha.”

Klant meenemen richting toekomst
Als ik hem vraag wat onze klanten gaan merken van zijn terugkomst zegt Albert-Jan: “Ik ben teamleider van onze ICT-Consultants. Met het aansturen en begeleiden zal ik niet de hele week bezig zijn, ze kunnen zich over het algemeen prima zelf redden. Individuele vrijheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijk bij AENC. Daarnaast wil ik een belangrijke rol gaan vervullen om onze klanten mee te nemen en te begeleiden in het grotere IT-geheel richting de toekomst. Hoe gaan we zorgdragen dat ook voor de lange termijn een stabiel ICT-beleid wordt gecreëerd. Welke tools zijn daarvoor nodig. Ik merk nu al dat AENC echt niet onder doet voor de ‘grote’ ICT-partijen. Er zit hier zoveel kennis en techniek. Daar kunnen we echt nog veel meer mee gaan doen.”

Trouwen
“We vallen trouwens wel gelijk met onze neus in de boter hè?” zeg ik. “Jazeker” lacht Albert-Jan. “Vanwege Corona hebben we ons huwelijksfeest nog niet kunnen houden, dat willen we eind deze maand alsnog doen. Daar kijk ik echt naar uit.”

Auteur: Marco Krijgsman, marketeer AENC ICT Solutions

Op de foto: Albert-Jan op zijn eerst werkdag met collega Suzy van Trijp (nieuwe planner ICT)

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!