Workspace 365 succesvol inzetten binnen uw organisatie

Nieuws

Iedereen kan een nieuwe digitale werkplek gaan gebruiken – dat is makkelijk. Maar deze werkplek succesvol maken binnen de organisatie en iedereen de meeste waarde eruit laten halen, vereist meer inzet. Wij helpen u graag om deze verandering te managen, zodat de digitale werkplek ook omarmd wordt door uw medewerkers.

 

Een praktijkvoorbeeld

Drie jaar geleden heeft Evita Zorg samen met AENC de stap gezet naar een cloud desktop. Uit drie partijen is AENC onlangs opnieuw gekozen om de volgende stap te zetten en te gaan werken vanuit een Workspace 365 portal.

Na gesprekken en een demo is gekozen voor een Proof of Concept (PoC) opstelling voor twee gebruikers. Tijdens de PoC is AENC één uur per week op locatie geweest voor begeleiding en overleg. Doel was om vast te stellen of deze nieuwe manier van werken aansloot bij de behoeften.

De PoC was een dermate succes dat Evita Zorg opdracht heeft gegeven Workspace 365 verder uit te rollen. AENC en Evita gaan nu werken aan een bredere adoptie binnen de organisatie. De processen en huidige werkwijzen worden vastgesteld, de verschillende gebruikersgroepen in kaart gebracht en er wordt een complete inventarisatie uitgevoerd. Verder worden komende periode de inhoud van de portal bepaald, key-users opgeleid en alle medewerkers getraind.

Ook geïnteresseerd in een Proof of Concept voor Workspace 365?

Neem contact met ons op via 078 – 69 95 888 of contact@aenc.nl.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!