Selecteer een pagina
Een workstation is een krachtige computer voor professionals die in staat is applicaties te draaien die veel rekenkracht vereisen.

AENC adviseert de workstations van HP. De kracht en schaalbaarheid van HP Z-workstations brengen uw ideeën tot leven. U kunt al uw aandacht in uw werk stoppen, niet in de apparatuur die u daarbij nodig hebt. Dankzij de snelle georuimtelijke workflows bent u sneller klaar met uw ruimtelijke analyses, 3D-terreinmodellen en spectrale classificaties. Gewone pc’s die dit werk moeten doen, hebben vaak last van een tekort aan geheugen. Ze worden enorm traag of ze lopen vast. Maar met de HP Z-workstations gaat alles razendsnel en worden data snel en correct weergegeven.

Workstations

De mogelijkheden

All-in-one workstation

Een all-in-one workstation bestaat alleen uit een beeldscherm, waarin alle computercomponenten verwerkt zijn. Hierdoor is er naast het beeldscherm geen aparte desktop nodig. Dit maakt de all-in-one workstation naast zeer krachtig, ook nog eens erg stijlvol. Een all-in-one workstation is ook verkrijgbaar met touchbediening.

 

Onze keuze
HP Z1 G3 Workstation

HP heeft de innovatielat opnieuw hoger gelegd met een grondige, stijlvolle actualisering van de Z1 all-in-one workstation. Het ruimtebesparende, compromisloze ontwerp boordevol functionaliteit is daarnaast ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.

 • Windows 10 Pro 64
 • Intel® Xeon® E3-1225 v5 met Intel HD Graphics P530 (3,3 GHz, tot 3,7 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 8 MB cache, 4 cores)
 • 23,6 inch (59,94 cm) IPS led-backlit breedbeeldscherm
 • 8 GB DDR4-2133 ECC geregistreerd SDRAM (1 x 8 GB)
 • 256 GB HP Z Turbo Drive PCIe SSD
 • NVIDIA® Quadro® M1000M (2 GB)
 • HP draadloos Business plat toetsenbord en muis


Ontwikkeld voor de werkplek van de 21ste eeuw
Deze voor het moderne kantoor gebouwde HP Z1 is 47% kleiner en 51% lichter en heeft een 23,6 inch (59,94 cm) ontspiegeld UHD 4K-scherm met een zeer heldere weergave. Hij is ideaal voor kleine ruimtes, is gemakkelijk verplaatsbaar en zorgt voor een optimale werkervaring.

Echte workstationprestaties
Een compleet workstation uitgevoerd als stijlvolle all-in-one: Intel® Xeon® quad-core, 64 GB ECC-geheugen, NVIDIA® Quadro® graphics en snelle opslag en I/O met twee HP Z Turbo Drives en Thunderbolt™. Dit systeem levert echt topprestaties.

Niet duurder dan een traditionele desktop pc met monitor
Het HP Z1 G3 all-in-one workstation combineert alle kenmerken van een desktopworkstation met monitor uit deze prijsklasse. Stijl, prestaties, functionaliteit en nu ook de gunstige prijs: echt alles in één!

Desktop workstations

De desktop workstation is vergelijkbaar met de traditionele desktop pc. De desktop workstation beschikt over een tower of small form factor behuizing en is uitermate geschikt voor iedere werkomgeving waar kracht gewenst is.

 

Onze keuze
HP Z2 Mini G3 Workstation

Eindelijk een revolutionaire mini PC voor CAD, met baanbrekende kracht en veelzijdige mogelijkheden in een klein, elegant design. De Z2 Mini is gemaakt voor en door designers en biedt de prestaties en betrouwbaarheid voor de beste CAD-ervaring.

 • Windows 10 Pro 64
 • Intel® Xeon® E3-1245 v5 met Intel HD Graphics P530 (3,5 GHz, tot 3,9 GHz met Intel Turbo Boost-technologie, 8 MB cache, 4 cores)
 • Intel® HD Graphics P530
 • 16 GB DDR4-2400 ECC geregistreerd SDRAM (2 x 8 GB)
 • 512 GB HP Z Turbo Drive PCIe SSD
 • NVIDIA® Quadro® M620 (2 GB)

Futuristische netvoeding
De kracht van een server in een opvallend compact apparaat. Snelle Intel® Xeon® processors en NVIDIA® Quadro® graphics om uw creativiteit bij te houden.

Gemaakt voor de werkplek van de toekomst
Wij hebben de prestaties van een workstation verpakt in een mini pc met een opvallend ontwerp. Ons meest flexibele en mooiste workstation ooit – ideaal voor iedere kantooromgeving.

Toonaangevende betrouwbaarheid
Technische problemen zouden u nooit in de weg moeten staan. De Z2 Mini is voor 368.000 uur getest en gecertificeerd voor de meest gangbare CAD-software. Werk met een betrouwbare workstation dat is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring met technologie en ondersteund wordt door de standaard beperkte garantie van drie jaar.

Mobiele workstations

Een mobiele workstation heeft het formaat van een notebook met de specificaties van een workstation. Een mobiele workstation is daardoor ideaal voor gebruikers die veel onderweg zijn of op locatie moeten werken.

 

Onze keuze
HP ZBook Studio G3

Werk de hele dag soepel met de perfecte combinatie van vernuft en schoonheid. De opvallende 15,6 inch (39,6 cm) diagonale HP ZBook Studio is HP’s dunste, lichtste en mooiste krachtige mobiele workstation.

 • Windows 7 Professional 64 (beschikbaar via downgraderechten van Windows 10 Pro 64)
 • Intel® Core™ i7-6700HQ processor (2,60 GHz, tot 3,50 GHz met Intel Turbo Boost Technologie, 6 MB cache, 4 cores)
 • 39,6 cm (15,6 inch) Full HD UWVA IPS ontspiegeld LED-backlit scherm
 • 8 GB DDR4-2133 (2 x 4 GB)
 • 256 GB HP Z Turbo Drive PCIe SSD
 • Sneller surfen met 802.11ac WiFi
 • NVIDIA® Quadro® M1000M (2 GB gereserveerd GDDR5)
 • Audio by B&O PLAY

Briljant van binnen en van buiten
Maak een statement met innovatieve stijl en prestaties. De HP ZBook Studio weegt vanaf 1,99 kg, heeft een dikte van slechts 18 mm en is een snelle en nauwgezet ontworpen machine.

Stel uw ideale workstation samen
Een schitterend uiterlijk en uitstekende prestaties dankzij een Intel® Xeon®-processor, twee 1 TB HP Z Turbo Drives G2 voor in totaal tot 2 TB opslag, tot 32 GB ECC-geheugen, twee Thunderbolt™ en optionele HP DreamColor UHD- of FHD-touchschermen.

Gedefinieerd door HP Z DNA
Kies een HP mobiel workstation dat voortbouwt op 30 jaar HP Z DNA en over een groot aantal ISV-certificeringen beschikt. Dit apparaat is betrouwbaar, voldoet aan de MIL-STD 810G-testcriteria en heeft het 120.000 uur durende HP Total Test proces met succes doorstaan.

Advies?

Gerelateerd

Networking

Bedrijven hebben behoefte aan een eenvoudig, slagvaardig netwerk dat voordeliger in onderhoud is....

Servers

Snelle service en een betrouwbare werking zijn onontbeerlijk in het nieuwe IT-tijdperk. Ieder...

Storage

Door de huidige exponentiële datagroei zijn archivering, back-up en herstel essentieel voor een...

Wireless

Draadloze technologie is in de afgelopen jaren sterk verbeterd In gebouwen met veel dataverkeer...

Workstations

Een workstation is een krachtige computer voor professionals die in staat is applicaties te...

De voordelen van Workstations

> Al 30 jaar beproefd
> Maken uw werk makkelijker
> Kunnen de zwaarste taken aan
> Mogelijkheden zonder grenzen
> Certificeringen door applicatieleveranciers

VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 - 69
2952 BB Alblasserdam

0031 - (0)78 - 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 - (0)38 - 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 - (0)89 - 30 88 45

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag