Al uw zakelijke documenten online beschikbaar

De kans is groot dat u Dropbox, Google Drive of een vergelijkbare cloudoplossing gebruikt voor het uitwisselen en delen van uw documenten. Het is makkelijk, eenvoudig en u heeft uw gegevens altijd bij de hand. De vraag naar dit soort diensten en oplossingen in zakelijke omgevingen neemt steeds verder toe. Maar liefst wél in een veilige en betrouwbare ICT-omgeving. AENC biedt passende oplossingen voor flexibele opslag en veilig bestandsbeheer van documenten op uw eigen locatie. Dezelfde functionaliteit en hetzelfde gebruikersgemak, maar dan veilig. Het gaat tenslotte om uw bedrijfsgegevens.

Zakelijke opslag, een greep uit de mogelijkheden

Citrix ShareFile

Bestanden overal en op elk apparaat uitwisselen, opslaan, synchroniseren en beveiligen. Citrix Sharefile voldoet aan alle mobiliteits- en samenwerkingsbehoeften van de gebruiker van nu. Gebruikers maken steeds vaker gebruik van onbeveiligde clouddiensten om toegang te krijgen tot hun gegevens en bestanden op al hun apparaten en de mogelijkheid om die bestanden te delen met anderen. Om controle hierover te krijgen is Citrix ShareFile ontwikkeld.

Gebruikers hebben toegang tot al hun gegevens, en kunnen deze synchroniseren vanaf elk apparaat. Ze kunnen hun gegevens veilig delen met mensen binnen of buiten de organisatie (zoals klanten) om zo gemakkelijk samen te werken. Grote bestandsformaten worden ondersteund, en ook de integratie met programma’s als Microsoft Outlook is ideaal. Dankzij de flexibele opslagmogelijkheden bepaalt u zelf wat u deelt en waar bestanden opgeslagen mogen worden. Geavanceerde beveiligingsfuncties bieden volledige controle over de gegevens van de organisatie.

Geoptimaliseerd voor mobiel werken

Met de apps van Citrix ShareFile heeft u optimaal gebruikersgemak op mobiele apparaten. U kunt ook via de speciale website voor mobiele apparaten toegang krijgen tot uw gegevens. Bovendien heeft u offline toegang tot uw gegevens, om ze bijvoorbeeld onderweg te bewerken zonder de workflow te onderbreken.

Zakelijke opslag zelf uitproberen?

Dat kan bij ons in het datacenter of bij u op locatie. In het datacenter krijgt u een compleet eigen proefomgeving. Met een of meerdere demo-accounts kunt u 30 dagen lang alle functionaliteiten van Citrix ShareFile gebruiken en ervaren. Wilt u het liever op uw eigen server inrichten? Ook dat kan. Een van onze specialisten komt bij u langs en maakt samen met u een plan voor de proefomgeving.

AENC adviseert

Sharepoint

Microsoft Office 365

Citrix Sharefile

De voordelen van

Zakelijke opslag
Z

Opslaan, delen en synchroniseren van bestanden

Z

Online en offline toegang

Z

Geoptimaliseerd voor virtuele desktopomgevingen

Z

Onderhoud, beheer en beveiliging door AENC

Z

Veilig bestandsbeheer en centrale controle

L

En nog veel meer

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief