Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Al uw zakelijke documenten online beschikbaar

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

De kans is groot dat u Dropbox, Google Drive of een vergelijkbare cloudoplossing gebruikt voor het uitwisselen en delen van uw documenten. Het is makkelijk, eenvoudig en u heeft uw gegevens altijd bij de hand. De vraag naar dit soort diensten en oplossingen in zakelijke omgevingen neemt steeds verder toe. Maar liefst wél in een veilige en betrouwbare ICT-omgeving.

AENC biedt passende oplossingen voor flexibele opslag en veilig bestandsbeheer van documenten op uw eigen locatie. Dezelfde functionaliteit en hetzelfde gebruikersgemak, maar dan veilig. Het gaat tenslotte om uw bedrijfsgegevens.

Citrix ShareFile

Bestanden overal en op elk apparaat uitwisselen, opslaan, synchroniseren en beveiligen. Citrix Sharefile voldoet aan alle mobiliteits- en samenwerkingsbehoeften van de gebruiker van nu. Gebruikers maken steeds vaker gebruik van onbeveiligde clouddiensten om toegang te krijgen tot hun gegevens en bestanden op al hun apparaten en de mogelijkheid om die bestanden te delen met anderen. Om controle hierover te krijgen is Citrix ShareFile ontwikkeld.

Gebruikers hebben toegang tot al hun gegevens, en kunnen deze synchroniseren vanaf elk apparaat. Ze kunnen hun gegevens veilig delen met mensen binnen of buiten de organisatie (zoals klanten) om zo gemakkelijk samen te werken. Grote bestandsformaten worden ondersteund, en ook de integratie met programma’s als Microsoft Outlook is ideaal. Dankzij de flexibele opslagmogelijkheden bepaalt u zelf wat u deelt en waar bestanden opgeslagen mogen worden. Geavanceerde beveiligingsfuncties bieden volledige controle over de gegevens van de organisatie.

Geoptimaliseerd voor mobiel werken

Met de apps van Citrix ShareFile heeft u optimaal gebruikersgemak op mobiele apparaten. U kunt ook via de speciale website voor mobiele apparaten toegang krijgen tot uw gegevens. Bovendien heeft u offline toegang tot uw gegevens, om ze bijvoorbeeld onderweg te bewerken zonder de workflow te onderbreken.

Zakelijke opslag zelf uitproberen?

Dat kan bij ons in het datacenter of bij u op locatie. In het datacenter krijgt u een compleet eigen proefomgeving. Met een of meerdere demo-accounts kunt u 30 dagen lang alle functionaliteiten van Citrix ShareFile gebruiken en ervaren. Wilt u het liever op uw eigen server inrichten? Ook dat kan. Een van onze specialisten komt bij u langs en maakt samen met u een plan voor de proefomgeving.

Screenshot Citrix zakelijke opslag

Waarom kiezen voor zakelijke opslag van AENC?

Vakkundig advies o.b.v. 25+ jaar ervaring als ICT-dienstverlener

Één vast aanspreekpunt, in een team van gecertificeerde ICT-specialisten

Hoogwaardige technologie van A-merk ICT-leveranciers

Volledig conform de AVG/GDPR wet- en regelgeving

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u graag meer informatie over zakelijke opslag?

AENC biedt passende oplossingen voor flexibele opslag en veilig bestandsbeheer van documenten op uw eigen locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!