AENC » Audio & Video » Informeren & Reserveren

Vrijwel al uw content kunnen plannen en tonen, opgemaakt en vormgegeven zoals u het wilt

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Narrow Casting

U wilt specifieke informatie delen met uw doelgroep. Wie de volgende in de rij is bijvoorbeeld. Wat er op het menu van het bedrijfsrestaurant staat. Of wanneer de les Engels wordt ingehaald. Info die zich er goed voor leent om op een scherm te tonen. Narrow casting heet dat: op een bepaald moment, een bepaalde doelgroep informeren via een display.

Of het nu gaat om bedrijfsmededelingen, nieuws, vertrek- en aankomsttijden van het ov, bewegwijzering of prijslijsten: AENC laat u graag zien hoe u uw informatie eenvoudig en overzichtelijk toont. En dat gaat verder dan alleen een goed beeldscherm. Zo maakt u met onze narrow casting oplossing een automatische koppeling naar uw bestanden en databases. Of u toont uw mededelingen en informatie in een strak sjabloon vormgegeven in uw huisstijl. Om alle content vervolgens automatisch, op het juiste moment en in de juiste volgorde, op het scherm te laten verschijnen.

Room en Desk Booking en digitale bezoekersregistratie

Controleer in een oogwenk de beschikbaarheid van een ruimte en boek deze binnen enkele seconden. Room Booking helpt effectief bij het optimaal gebruik van alle ruimtes. Zoektochten naar een ruimte, onnodige lege ruimtes, onderbrekingen tijdens de vergadering en dubbele boekingen behoren hiermee tot het verleden.

Bekijk via Desk Booking in één oogopslag de bezettingsstatus van werkplekken en boek er binnen enkele seconden een. Log gewoon in met uw persoonlijke NFC-kaart of smartphone. Het bureau past zich onmiddellijk aan uw persoonlijke zit- of stahoogte aan. En als u niet op kantoor bent, zorgt de slimme app ervoor dat u altijd en overal een werkplek kunt boeken.

Digitale zelfregistratie biedt een professionele en moderne zelfregistratie voor uw bezoekers, zodat de receptioniste zich kan blijven concentreren op haar of zijn kerntaken. Het is ook een ideaal hulpmiddel voor onbemande recepties. Na registratie ontvangt de contactpersoon een sms en e-mail om de gast op te halen. Bovendien voldoet uw organisatie ook rechtstreeks aan de GDPR-vereisten van de EU voor bezoekersregistratie.

Onze informeren & reserveren oplossingen

Onze kwaliteitsmerken

Waarom kiezen voor informeren en reserveren van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u meer informatie over informeren & reserveren

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief