AENC

Middelbaar beroepsonderwijs

Ervaringsgericht leren met de juiste tools

Elke onderwijssector heeft zijn eigen audiovisuele uitdagingen. Elke dag weer helpen we onderwijsorganisaties met onze expertise en ervaring.

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk en praktisch advies. Meer weten? Bel Roel op 078 69 95 889

Ontdek

De techniek is er klaar voor

De behoefte aan praktijkgericht onderwijs blijft groeien. Goede technische oplossingen bieden uitkomst bij het realiseren van ervaringsgericht onderwijs. De techniek is er, maar hoe zorg je ervoor dat de systemen makkelijk te beheren blijven en hoe bescherm je de digitale veiligheid?

Wij gaan graag nog een stap verder want investeren in audiovisuele middelen biedt enorme kansen! Met de juiste toepassingen kun je naast functionele vooruitgang inzetten op efficiënter gebruik van het gebouw. Als je inzicht krijgt in het gebruik van de beschikbare middelen, kun je ze veel makkelijker beheren en inzetten.

Dagelijks helpen we MBO’s om digitaal fit te worden én te blijven. Niet met 1 kant-en-klare oplossing als vertrekpunt, maar juist vanuit een digitale visie die past bij de organisatie.

Deze organisaties gingen je voor:

Meer weten over de mogelijkheden in het MBO?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Roel, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel